Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Deep si odniesol zo svetového pohára bronzovú medailu.

Autor: Deep si odniesol zo svetového pohára bronzovú medailu.
Foto: Deep si odniesol zo svetového pohára bronzovú medailu.
Uverejnené: 23. november 2012

MARTIN/PÉCS. Koncom októbra sa v Pécsi (Maďarsko) konali Majstrovstvá sveta Street Show a Svetový pohár Disco Dance. Zo všetkých 111 slovenských reprezentantov mal Turiec svojich jediných zástupcov - tanečníkov z Deep DC.

Tanečníčky Deep DC na svetovom šampionáte štartovali v juniorských vekových kategóriách v disciplínach disco sólo, disco duo a disco skupina. Nomináciu tanečníkom zabezpečili výsledky z majstrovstiev Slovenka. Súťaž sa uskutočnila v priestoroch novej multifunkčnej haly Expo Center v Pécsi. Excelentným výkonom sa blysla Zuzana Trojáková, ktorá si v juniorskej vekovej kategórii v disciplíne disco sólo vytancovala tretie miesto z pomedzi všetkých 46 tanečníčok.

Deep si odniesol zo svetového pohára bronzovú medailu.

V disciplíne disco sólo štartovala aj Zuzana Komlóssyová, ktorá obsadila 36 miesto. Zuzana Trojáková a Zuzana Komlóssyová štartovali zároveň aj v disciplíne disco duo, kde postúpili až do semifinále a spoločne si vybojovali 9. miesto. V disciplíne disco skupina, ktorú tvoria tanečníčky Petra Žilová, Tereza Mincová, Lucia Rakytová, Zuzana Komlóssyová, Zuzana Trojáková, Zuzana Valovičová a Dana Marie Gábová -  obsadili v silnej konkurencii 6. miesto.

Deep si odniesol zo svetového pohára bronzovú medailu.

Intenzívne prípravy na svetový šampionát prebiehali v Deep DC počas celého leta a vynaložené úsilie prinieslo svoje ovocie. „Na svetový šampionát sme prišli výborne pripravení nielen čo sa týka tanca. Reklamní sponzori, bez pomoci ktorých by účasť na šampionáte nebola možná, nám zaplatili ušitie nových kostýmov a kúpu nových športových súprav. Dievčatá tak boli odbremenené od všetkých poplatkov, pretože za svoju poctivú prácu si zaslúžia odmenu. Za ich výborné výkony im všetkým patrí moja pochvala. Verím, že umiestnenie a účasť na majstrovstvách sveta ich povzbudia do ďalšej práce,“ približuje hlavný choreograf  Deep DC Miroslav Frolo.

Deep si odniesol zo svetového pohára bronzovú medailu.


príbuzné témy