Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Z Košíc si deepáci odniesli niekoľko titulov

Autor: TK Deep
Foto: Archív TK Deep
Uverejnené: 17. máj 2023

Mesiac máj patrí už tradične majstrovským súťažiam v tanci. Najprv cestovali tanečníci z Deepu do Košíc, ktoré sa stali dejiskom majstrovstiev Slovenska v tanečnom štýle hip hop, ktoré sa konali na začiatku mája v priestoroch Kunsthalle.

KOŠICE. Výprava Deep Dance Club predviedla úžasné výkony a aj napriek silnej konkurencii si odniesla krásne umiestnenia. Bezchybným tanečným výkonom sa v detskej vekovej kategórii u chlapcov sólovo vyznamenal Adamko Gregor, ktorý si odniesol z týchto Majstrovstiev zlato. Adamko exceloval aj s Timkou Hořavovou, kde v duách skončili na krásnom piatom mieste.

V kategórii MINI skupina „7 trpaslíkov“ medzi konkurenciou prechádzala medzi jednotlivými kolami bez akýchkoľvek problémov. Aj napriek tomu, že vidina medailového umiestnenia mala s každým odtancovaným kolom čoraz reálnejšie kontúry, skupina sa umiestnila tesne za stupienkom víťazov na druhom mieste. V tejto vekovej kategórii Zarka Browning sólovo skončila na peknom 7. mieste. V hlavnej vekovej kategórii sa nenechali zahanbiť ani formácia „Everybody dance now“ a umiestnili sa na 6. mieste.

Formácia „Blooming“ v staršej hlavnej vekovej kategórii, ktorá je určená pre masters tanečníkov nad 31 rokov, odišli do Martina so striebornou pýchou. „Títo ľudia urobili neuveriteľný kus práce, nechýba im entuziazmus a chuť trénovať. Okrem toho sú vzorom pre mladšie generácie tanečníkov,“ vyjadruje slová vedúci Deepu Miroslav Frolo. Všetkým deťom a zúčastneným patrí vďaka za nádhernú reprezentáciu, trénerom za skvelú prípravu a všetkým rodičom za podporu. Tanečníkov z Deep Dance Club čakajú v júni neuveriteľne ťažké IDO Majstrovstvá sveta v Hip Hop, všetci im držíme palce.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama