Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Dopravná nehoda na I/18 za Domašínskym meandrom

Autor: KRPZ ZA
Foto: KRPZ ZA
Uverejnené: 10. november 2023

09. novembra 2023 vo večerných hodinách došlo na ceste prvej triedy č. 18 za Domašínskym meandrom v smere na Žilinu k dopravnej nehode.

34-ročný vodič osobného motorového vozidla zn. Škoda Superb z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismernej časti vozovky, kde došlo k stretu s protiidúcim osobným vozidlom zn. Volkswagen Amarok. Následkom stretu zostali obe vozidla nepojazdné a cesta bola na nevyhnutne potrebný čas uzavretá.

Obaja vodiči boli po dopravnej nehode podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Účastníci nehody boli prevezení na lekárske vyšetrenie. Ďalšie okolnosti ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Reklama

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama