Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Sviečkový pochod pri príležitosti Svetového dňa boja proti AIDS

Autor: Sviečkový pochod pri príležitosti Svetového dňa boja proti AIDS
Foto: Sviečkový pochod pri príležitosti Svetového dňa boja proti AIDS
Uverejnené: 27. november 2013

Mestský parlament mladých Turčianske Teplice v spolupráci s miestnymi organizáciami SČK Dolná Štubňa, Turčianske Teplice, Diviaky a občianskym združením Zdravé mesto a región Turčianske Teplice pozývajú všetkých, ktorí majú záujem podporiť Svetový deň boja proti AIDS na SVIEČKOVÝ POCHOD dňa 1. decembra 2013 (nedeľa) o 17.00h.

Podujatie začne príchodom mládeže so zapálenými sviečkami zo študentského internátu k penziónu Oáza, odtiaľ spoločne so študentmi z gymnázia smerom k mestskému úradu. Pripojiť sa môžu aj ďalší mladí ľudia zo všetkých smerov (napr. žiaci zo ZŠ), smerom k mestskému úradu. Pri mestskom úrade bude ozvučený info-stánok so zástupcami SČK a lekárom, ktorí budú podávať informácie o podujatí. Sviečkový pochod bude postupovať smerom k parku, okolo kúpeľov a späť k mestskému úradu, kde sa zo sviečok vytvorí symbolická stužka na podporu tohto dňa.

Cieľom kampane je vyzdvihnúť potrebu boja s HIV/AIDS, upozorniť verejnosť, že problematika HIV/AIDS sa netýka len jednotlivca, ale celej spoločnosti a odstrániť diskrimináciu, strach a odsudzovanie ľudí žijúcich s HIV. Zapojiť sa môže každý pripnutím červenej stužky, ktorá sa stala medzinárodným symbolom boja proti HIV a AIDS čím môže verejnosť vyjadriť spolupatričnosť a ľuďmi žijúcimi s HIV/AIDS.

 

Autor: Mesto Turčianske Teplice © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama