Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Fakulty Univerzity Komenského otvoria dvere pre verejnosť

Autor: Fakulty Univerzity Komenského otvoria dvere pre verejnosť
Foto: Fakulty Univerzity Komenského otvoria dvere pre verejnosť
Uverejnené: 05. január 2014

Záujemcovia o štúdium na Univerzite Komenského (UK) v Bratislave majú možnosť nahliadnuť do jej priestorov a zistiť viac o štúdiu. Začiatkom roka chystá deň otvorených dverí viacero jej fakúlt. "Dni otvorených dverí na fakultách UK poskytnú záujemcom o štúdium odpovede na všetky otázky súvisiace s prijímacím konaním, možnosťami štúdia, ubytovaním či voľnočasovými aktivitami," povedala vedúca oddelenia vzťahov s verejnosťou UK Andrea Földváryová.

Ako prvá otvorí svoje brány Prírodovedecká fakulta UK. Deň otvorených dverí chystá v piatok 17. januára o 9.00 h. V sobotu 25. januára od 10.00 do 15.00 h sa môžu prísť záujemcovia pozrieť na Filozofickú fakultu UK. V rovnaký deň bude pre verejnosť otvorená aj Pedagogická fakulta UK – v čase od 13.00 do 16.00 h. Deň otvorených dverí Fakulta telesnej výchovy a športu chystá v piatok 31. januára od 9.00 h pre záujemcov z Bratislavy a od 11.00 h pre záujemcov z iných častí Slovenska.

Jesseniova lekárska fakulta UK v Martine otvorí brány pre záujemcov o štúdium v pondelok 3. februára 2014. Dva termíny otvorených dverí pripravila pre verejnosť Fakulta matematiky, fyziky a informatiky UK. Prvým je zimný - 12. februára. Letný termín je na programe 4. júna. Farmaceutická fakulta UK chystá deň otvorených dverí až 10. mája. O deň neskôr, 11. mája, privíta návštevníkov Rímskokatolícka cyrilometodská bohoslovecká fakulta UK.

 

Autor: TASR, foto JLF UK © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama