Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

AMFO 2014

Autor: AMFO 2014
Foto: AMFO 2014
Uverejnené: 13. apríl 2014

Turčianske kultúrne stredisko v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja aj tento rok pripravuje súťažnú výstavu AMFO 2014. Vyhlasovateľom súťaže je Ministerstvo kultúry SR a z jeho poverenia Národné osvetové centrum. V tomto roku bude 42. ročník celoštátnej postupovej súťaže neprofesionálnej fotografickej tvorby.

AMFO je najstaršia a rozsahom najväčšia celoštátna súťažná prehliadka, jediná svojho druhu na Slovensku. Hlavným poslaním regionálnej súťaže je vytvoriť podmienky pre porovnanie a zhodnotenie výsledkov súčasnej amatérskej fotografickej  tvorby v regióne Turca. Verejnou prezentáciou súťažných prác na výstavách motivovať záujem verejnosti o fotografie rôzneho tematického, žánrového zamerania,  formálneho a technického spracovania.

Aktuálny 42. ročník bude  realizovaný v priestoroch Slovenskej národnej knižnice v Martine. Vernisáž výstavy bude 24. 4. 2014 o 16,00 hodine. Porotou vybraná kolekcia fotografií postupuje na krajskú súťaž amatérskej fotografie AMFO, ktorá sa uskutoční 24. 6. 2014 o 16,00 h. Miesto konania Úrad Žilinského samosprávneho kraja, Komenského 48, Žilina. Všetci ste srdečne vítaní.

 

Autor: Mgr. Radoslav Pančík


Reklama

príbuzné témy

Reklama