Bytový dom SEVERIA slávnostne otvorený

Autor: Bytový dom SEVERIA slávnostne otvorený
Foto: Bytový dom SEVERIA slávnostne otvorený
Uverejnené: 28. apríl 2014

SEVERIA prináša do mestskej časti Sever nové možnosti nájomného bývania. V priestoroch bytového domu SEVERIA nájdeme však aj viaceré obchodné jednotky a pripravuje sa aj otvorenie novej kaviarne.

„Projekt bytového domu SEVERIA je určený ľuďom, ktorí sa rozhodli riešiť otázku svojho bývania tak, aby nevytvorili záťaž na svoj rozpočet dlhodobým záväzkom pri hypotekárnom financovaní. Cieľovou skupinou sú preto napríklad mladí ľudia, ktorí si chcú vyskúšať život vo vlastnom byte, postaviť sa na vlastné nohy, ale aj ľudia z iných okresov, ktorí pracujú v meste Martin a potrebujú zázemie ako aj obyvatelia mesta, ktorí si chcú vybrať možnosť bývania v novom modernom dome so zeleňou a upraveným okolím a službami pre bezstarostné bývanie. Práve SEVERIA im takúto možnosť ponúka. Potenciálni záujemcovia nájdu informácie o všetkých bytoch, o ich výmerách, aj o ich dispozícii na webovej stránke www.severia.sk. Dokážu si tam aj virtuálne vybrať byt, ktorý im podľa ich požiadaviek vyhovuje najlepšie. Informácie o ponuke poskytuje realitná kancelária RECOM REALITY, s.r.o.,“ uviedol Eduard Šustr, konateľ spoločnosti SEVERIA s.r.o..


Novostavba s polyfunkčnými priestormi sa nachádza v atraktívnej lokalite v mestskej časti Sever

Objekt má dostatok vlastných parkovacích miest a každý byt disponuje aj samostatným pivničným priestorom. Výhodou je aj to, že optický internet a digitálna televízia nie sú obmedzené na jedného prevádzkovateľa, nájomníci si môžu vybrať spomedzi všetkých martinských poskytovateľov týchto služieb. Kaviareň Severia čoskoro zaháji svoje pôsobenie a ponúkne kvalitný sortiment v štýlovom prostredí, nielen pre obyvateľov bytového domu. Svoju prevádzku v priestoroch bytového domu SEVERIA už spustila predajňa potravín, ktorá ponúka prevažne slovenský sortiment kvalitných výrobkov. „Na zákazníkov čaká široká ponuka, od raňajšieho pečiva a mliečnych produktov, cez mäsové výrobky spoločnosti HSH až po suroviny na varenie. Zeleninu a ovocie sa snažíme odoberať od malých pestovateľov. Predajňu sme oživili i delikatesami. Ponúkame vlastné čerstvé mäsové výrobky značky HSH, závoz do Martina robíme tri krát týždenne. Hydina pochádza z našich vlastných fariem, takže vieme garantovať jej kvalitu. Na Kráľovskú hydinu sme dostali Značku kvality SK. Toto označenie nesie aj 18 ďalších našich výrobkov. Okrem kuracieho a morčacieho mäsa sú v ponuke ako doplnkový sortiment aj bravčové klobásky od lokálnych dodávateľov,“ predstavila nové obchodné priestory potravín riaditeľka spoločnosti HSH, Dajana Bekényiová.

 

Autor: Mira Kováčová, foto Matej Bórik © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama