Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Rozlietaní, ale víťazní

Autor: Rozlietaní, ale víťazní
Foto: Rozlietaní, ale víťazní
Uverejnené: 23. apríl 2014

Polovica apríla bola pre tanečníkov z Deepu náročná, ale mimoriadne produktívna. Jedna časť tanečného tábora cestovala v piatok do Kysuckého Nového Mesta na súťaž v scénickom tanci, kde hájila farby Súkromnej základnej umeleckej školy Maše Haľamovej. Druhá časť bojovala na pohárovej tanečnej súťaži v Leviciach v disco a hip hop disciplínach.

V piatok ráno (11. apríla) odcestovali tanečníčky detskej vekovej kategórie do Kysuckého Nového Mesta, kde sa zúčastnili na súťaži Scénický tanec 2014. Pod vedením pedagogičky klasického tanca Miroslavy Poloncovej si pripravili dve choreografie – Ľadové kráľovstvo (detská skupina) a sólové predstavenie Môj sen v podaní Zuzany Komlóssyovej. V oboch prípadoch s prehľadom vo svojich kategóriách zvíťazili. Súťaž bola prehliadkou tanečných choreografií a bola určená pre žiakov základných umeleckých škôl so zameraním na scénický tanec. Nielen v Martine, ale už aj na Kysuciach sa ukázala vysoká úroveň pripravenosti detí navštevujúcich SZUŠ Maše Haľamovej. 


Darilo sa nielen na Kysuciach, ale aj v Leviciach

Podľa slov vedúceho klubu Miroslava Frola mala účasť na súťaži v Leviciach strategický zámer. „Sme neustále vyťažení, preto vzišlo rozhodnutie, že súťažiť do Levíc pôjdu len tie tanečníčky, ktorým chýbajú body, aby sa mohli dostať do výkonnostnej triedy A. To sa nám z väčšej časti podarilo“. Juniorka Jana Pekárová sa vo finále umiestnila v sólovkách na 6. mieste, čo jej zabezpečilo postup do „áčka“. Timeu Mateu Vrabcovú tesne minul stupienok víťazov, a v disciplíne disco sólo sa umiestnila na 4. mieste. Víťazné umiestnenia si odniesli Timea Spišáková (3. miesto disco dance sólo). Detská disco skupina Divy (2. miesto) sa zároveň dostala do výkonnostnej triedy A. V hip hope sa darilo tanečníčkam Zuzane Trojákovej a Tereze Mincovej, ktoré získali v hip hop dvojiciach prvé miesto. Ďalšie zlato získala juniorská hip hop skupina Trója.

 

Autor: RR © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama