Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Majk Spirit a EGO roztancovali Valčiansky Snowland.

Autor: Majk Spirit a EGO roztancovali Valčiansky Snowland.
Foto: Majk Spirit a EGO roztancovali Valčiansky Snowland.
Uverejnené: 28. december 2012

28. decembra prilákal hudobný festival Expres snow party viac ako 5000 ľudí. Množstvo sprievodných podujatí, občerstvenie, skvelá hudba a známe mená, to všetko pripravilo lyžiarske stredisko SNOWLAND Valčianska Dolina pre návštevníkov z Turca aj iných regiónov.

Majk Spirit a EGO roztancovali Valčiansky Snowland.

Snowland sa tento rok otvoril návštevníkom naozaj perfektne, programom sprevádzal moderátor Ivan Binďo Bindas. Postupne sa na pódiu predstavil známy DJ Robert Burian a DJ Poper. Svoje umenie predviedli raperi EGO a Majk Spirit. Hity ako "Žijeme len raz" od EGA alebo "Všetky oči na mne" od Majka a mnohé iné roztancovali publikum a udržiavali tú správnu festivalovú atmosféru. Snowland zabezpečil pre návštevníkov aj sprievodný program ako súťaže, guľovačku či stavanie snehuliakov. Popri tom sa mohli lyžiari naplno odviazať pri poobednom a neskôr aj večernom lyžovaní (17:00 - 20:00), ktoré je už v tomto stredisku tradične známe. Dohľad nad podujatím mali aj polícia a záchranné zložky. Prístupová cesta bola neustále prejazdná vďaka rozšíreniu vozovky, ktoré bolo dokončené len pred niekoľkými dňami. Valča tento rok mohla začať sezónu skôr aj kvôli priaznivejšiemu počasiu. Skibusy premávajú z Vrútok, Žiliny aj Nitry. Stredisko rozšírilo aj kapacitu pokladní a celkovo tak zvýšilo komfort vybavenia zákazníkov.

Večerné lyžovanie - SNOWLAND Valčianska dolina.

Snowland, rodinné stredisko s celoročnou prevádzkou sa orientuje na využitie času na rekreáciu aj lyžovanie už od roku 2001. V rokoch 2005 až 2006 sa postavila štvorsedačková lanovka. Následne sa zvýšila kapacita parkoviska na 1500 áut. V roku 2011 bol vybudovaný nový skiservis s lyžiarskou a snowboardovou školou. Celková prepravná kapacita vlekov a lanovky je v súčasnosti 5200 osôb za hodinu. Na mieste sa nachádzajú aj lyžiarske bežecké trate s celkovou dĺžkou 12 kilometrov. O zasnežovanie sa stará 20 snežných diel, ktoré dokážu do týždňa pripraviť svahy na prevádzku v prípade priaznivých podmienok. Cez leto môžu návštevníci využiť tenisové kurty, golf, inline dráhu a podobne. Priamo v stredisku sú rôzne ubytovacie zariadenia od súkromných chát, hostel - turistická ubytovňa, penzióny až po 4-hviezdičkový hotel. Pribudne aj nová zjazdovka pod lanovkou o dĺžke 500 metrov.

Večerné lyžovanie - SNOWLAND Valčianska dolina.


Reklama

príbuzné témy

Reklama