Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Začalo sa hlasovanie o Knihe roka 2013 v najväčšej slovenskej knižnej súťaži založenej na recenziách

Autor: Začalo sa hlasovanie o Knihe roka 2013 v najväčšej slovenskej knižnej súťaži založenej na recenziách
Foto: Začalo sa hlasovanie o Knihe roka 2013 v najväčšej slovenskej knižnej súťaži založenej na recenziách
Uverejnené: 13. máj 2014

Kníhkupectvo Martinus.sk spustilo hlasovanie o Knihe roka 2013, pričom ide o najväčšiu knižnú súťaž na Slovensku založenú na recenziách čitateľov. Hlasujúci môžu vyjadriť svoj názor na niektoré z viac ako 2000 kníh v slovenskom jazyku, ktoré vyšli v uplynulom roku, a zvoliť tie najlepšie.

Najväčšie internetové kníhkupectvo Martinus.sk pripravilo aj tento rok pre svojich zákazníkov anketu Kniha roka 2013. Čitatelia môžu vyberať z viac ako 2000 titulov a pomôcť tak rozhodnúť o víťazoch v kategóriách:

  • - TOP 10 Kníh roka 2013,
  • - TOP 5 vydavateľstiev,
  • - TOP 5 slovenských autorov,
  • - TOP 5 prekladových autorov.

Hlasovanie sa spustilo v piatok 9. mája a potrvá do 9. júna 2014

Každý môže v tomto období odovzdať svoj hlas nominovaným knihám a vyjadriť svoj názor na ne. Hlasovanie sa uskutočňuje prostredníctvom napísania recenzie k vybranej knihe na www.martinus.sk. Unikátnosť tejto ankety spočíva v tom, že vďaka spojeniu s recenziami motivuje k hlasovaniu reálnych čitateľov kníh. Pridaním recenzie sa každý hlasujúci zároveň zapojí do súťaže o darčekové poukážky na nákup v Martinus.sk.

Minulý rok o víťazných tituloch rozhodli hlasujúci prostredníctvom tisícok recenzií. Knihou roka 2012 sa vtedy stal medzinárodný bestseller Fifty Shades of Grey – Päťdesiat odtieňov sivej. Výsledky ankety Kniha roka 2013 ako aj výhercovia darčekových poukážok budú zverejnení v týždni od 9. do 15. júna 2014 na webe www.kniharoka.sk.

 

Autor: Martinus.sk © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama