Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Nový portál Turiecfoto Vám ukáže zvieratá Turca.

Autor: Nový portál Turiecfoto Vám ukáže zvieratá Turca.
Foto: Nový portál Turiecfoto Vám ukáže zvieratá Turca.
Uverejnené: 28. december 2012

Predstavujeme Vám partnerský portál turiecfoto.sk, ktorý má za cieľ priniesť ľuďom pohľad do bohatého sveta živočíchov žijúcich v Turci. Na Turiecfoto.sk nájdete fotografie z regiónu Turiec, odkiaľ pochádza aj autor portálu a fotograf Viktor Čech. Turčianska kotlina je krásny kraj s hojnosťou zvierat a okolité hory majú stále čo ponúknuť aj pri opakovaných fotografických návštevách.

Turiecfoto - Viktor Čech

Viktor sa začal fotografiou zaoberať približne v roku 2008. Skúsil rôzne žánre, ale najviac ho chytilo zachytávať krajinu a búrky, či astrofotografia. Neskôr v roku 2010 začal pozorovať a fotografovať divú zver. "Je to pre mňa hlavne relax, aj keď občas sú podmienky dosť tvrdé, ale pre krásu sa oplatí trpieť :) Výsledok potom stojí zato a únava, zima, vyčerpanie z tepla, vietor ci dážď rázom pominú", hovorí Viktor Čech.

Turiecfoto - Viktor Čech

Aké zvieratá fotografuješ a čo nájdeme na portálu Turiecfoto?

"Zo zvierat najčastejšie fotím, alebo teda stretávam, líšky, srny, jelene, či diviaky. Rád pozorujem ich správanie. Spokojne sa pasúce srny, či hravé líšky, z ktorých sa pri love zrazu stávaju vysokoskokanky :) V neposlednom rade sú to aj medvede, ktorých výskyt prezrádzajú odtlačky, trus, či rozškrabané staré pne stromov. Dúfam, že moje fotky potešia Vaše oko a možno Vás išnpirujú a privedú k novej záľube."

Turiecfoto - Viktor Čech

Video Viktora Čecha

httpv://youtu.be/OSjiB-wruXY

Adresa webu: http://www.turiecfoto.sk

Autor: Viktor Čech


Reklama

príbuzné témy

Reklama