Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Korytá plné bahna a ostré drôty vo Valčianskej doline

Autor: Korytá plné bahna a ostré drôty vo Valčianskej doline
Foto: Korytá plné bahna a ostré drôty vo Valčianskej doline
Uverejnené: 23. jún 2014

Druhý pretek pod názvom Reebok Spartan Race v tomto roku na Slovensku sa bude konať 5. júla. Valčianska dolina je dobre známa pretekárom svojou jedinečnou atmosférou a terénom. Usporiadateľ tento rok pripraví trať, ktorá bude dlhšia (cca 13 km a viac), a počas ktorej sa bude zdolávať minimálne 21 prekážok. Ani tu nebude chýbať Reebok Spartan Team Slovakia na čele s Petrom Žiškom, ktorý je najúspešnejším Slovákom v tejto kategórii.

Začiatok pretekov je naplánovaný na 9 hodinu ráno. Štartovať sa bude každú polhodinu v tzv. „vlnách“, v ktorých bude 250 pretekárov. Trvanie dobehnutia do cieľa je individuálne, môže sa pohybovať od 80 minút až po 3 hodiny, v závislosti od kondície pretekára. Organizátor zabezpečuje pomoc rozmiestnenú po celej trase, ďalej ako odmenu medailu, tričko Spartan Race a jedno pivo (pre starších ako 18 rokov). Štartovný čas si vyberie každý pretekár počas registrácie na http://spartanrace.sk/en/events/valcianska-dolina-slovakia-spartan-super-5-7-2014.

 

Diváci a dobrovoľníci majú vstup na preteky zdarma

Sprievodnou akciou je aj pretek špeciálne pripravený pre deti, tzv. Spartan Kids (Sparťanské deti). Registrovať na ne je možné iba v deň pretekov. Štartovné sa platí na mieste (10 eur). Ďalšou podmienkou je písomný súhlas rodičov. Súťažiť sa bude v dvoch kategóriách, a to juniori (4-8 rokov), dĺžka trate 750 metrov s prekážkami, a dorastenci (9-14 rokov), ktorí budú zdolávať trať v dĺžke 1,5 kilometra s prekážkami. Preteky sa konajú približne od 12 do 13 hodiny. Každé dieťa vyhrá medailu a tričko. Na pripomenutie atmosféry z predchádzajúcich pretekov na bratislavskom Kamzíku video tu:

httpv://www.youtube.com/watch?v=kN5qreJXQdc

 

Autor: Spartan Race © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama