Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Štiavnický kotlík potvrdil svoje kvality, do Amfika prišlo variť 56 tímov

Autor: Štiavnický kotlík potvrdil svoje kvality, do Amfika prišlo variť 56 tímov
Foto: Štiavnický kotlík potvrdil svoje kvality, do Amfika prišlo variť 56 tímov
Uverejnené: 22. júl 2014

Štiavnický kotlík v roku 2014 čakala významná zmena. Révayovský park v Turčianskej Štiavničke momentálne obsadili stavbári a pre verejnosť je uzatvorený. Návštevníci a účastníci Štiavnického kotlíka sa preto tento rok stretli v martinskom Amfiku. Bohatý program pre deti i dospelých, vystúpenie kapely Vidiek, diskotéka i zapálanie vatry, to všetko čakalo stovky návštevníkov z okolitých miest i obcí Turca. Oplatilo sa prísť.

Priznám sa, že vzhľadom na uzatvorenie parku v Štiavničke, sme veľa chuti na organizovanie kotlíka nemali. To, že sa nakoniec organizuje, je dôsledok rozhodnutia martinskej radnice, ktorá povolila jeho organizovanie v amfiteátri. Mesto Martin nám preto v príprave podujatia maximálne vyšlo v ústrety. Podarilo sa nám osloviť aj ďalších sponzorov, Štiavnickému kotlíku sme preto mohli vdýchnuť nový život,“ zhodnotil podujatie hlavný organizátor Jozef Stankoviansky. Tento rok sa podujalo celkom 56 tímov na prípravu toho najlepšieho gulášu. Radosť víťazov bola zaslúžená a nehodnotili sa len prvé tri miesta ale cien bolo dosť pre takmer polovicu z tímov. 

 

Pre tých aktívnejších, ktorí sa neradi len pozerajú, boli pripravené súťaže ako pílenie dreva šrámkovou pílou či zabíjanie klincov. Okrem zážitku si súťažiaci odniesli aj zaujímavé ceny. Pre deti bol pripravený mega detský svet s animátormi a rozprávkovými postavičkami. Štiavnický kotlík v Martine sa rozhodne oplatilo navštíviť. Treba poďakovať aj organizátorom, že zvládli problematické parkovacie plochy v okolí Amfika.

Autor: Matej Bórik, Mesto Martin © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama