Predstavujeme partnerský portál: Žilinský kraj.

Autor: Predstavujeme partnerský portál: Žilinský kraj.
Foto: Predstavujeme partnerský portál: Žilinský kraj.
Uverejnené: 15. január 2013

Zaujímate sa o kultúrne a spoločenské aktivity v celom regióne Žilinského kraja? Nemal by Vám uniknúť tento profesionálny a moderný portál: zilinsky-kraj.sk. Jeho cieľom je informovať o podujatiach v celom Žilinskom kraji. Z obrovského množstva akcií vyberá len tie najlepšie.

Profil portálu zilinsky-kraj.sk a pripravované novinky:

Snažíme sa byť etalónom kvality, chceme svojich čitateľov informovať o tom najzaujímavejšom, v duchu nášho hesla „to najlepšie, čo v kraji máme“. V najbližších týždňoch spustíme kampaň, kde predstavíme 20 najlepších reštaurácií v kraji a takto chceme pomôcť nielen domácim, ale aj návštevníkom sa okamžite zorientovať na trhu presýtenom nekvalitnými stravovacími zariadeniami. Inými slovami, keď pozvete niekoho zo svojich priateľov do jednej z týchto 20 reštaurácií, určite sa za našu krajinu nebudete musieť hanbiť a návštevník si bude určite pochvaľovať. Chceme ísť však aj ďalej. V pláne na najbližšie mesiace budeme čitateľov informovať o najlepších miestach na rodinné výlety, turistiku alebo historicky významné lokality. Veríme, že každý si na našom portáli nájde niečo, čo ho obohatí, tým pomôžeme turistickému ruchu a vzbudíme u ľudí žijúcich v tomto regióne hrdosť na tento nádherný kút Slovenska.

 

Turiec Online bude s portálom spolupracovať. Vzájomne si doplníme zaujímavé informácie o kultúrnych podujatiach a aktivitách, ktoré sa týkajú regiónu Turiec a Žilinského kraja.

 

Adresa partnerského portálu: www.zilinsky-kraj.sk


Reklama

príbuzné témy

Reklama