Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Zimomriavky: Bach, Beatles a Hendrix v Barmuseum.

Autor: Zimomriavky: Bach, Beatles a Hendrix v Barmuseum.
Foto: Zimomriavky: Bach, Beatles a Hendrix v Barmuseum.
Uverejnené: 19. január 2013

Zimný festival kultúry začal Trojkráľovým koncertom v sále Barmuseum. Na koncerte vystúpili traja králi hudby rôznych žánrov. Publikum si vypočulo hudbu J.S. Bacha, The Beatles a na koniec "prišiel" skvelý Jimi Hendrix. Klasickú hudbu zastúpil Ivan Nemec na gitare. The Beatles a ich výber legendárnych skladieb predviedlo v unpluged verzii martinské duo Jozef Červenák a Marek Považan.

Po krátkej pauze zaburácala sálou hudobná súprava skupiny DownTown Band. Bicie, elektrická gitara a basgitara rozprúdila v publiku vášne a dovolíme si tvrdiť, že tie hudobné zimomriavky skutočne nastali. Podujatie maximálne splnilo účel. Po standing ovation "pre Hendrixa" pokračovalo ešte niekoľko skladieb, ktoré sa hrávali aj na legendárnom Woodstocku. Napríklad aj táto skladba:

httpv://youtu.be/cwugqkxYW_w

Festival ZIMOMRIAVKY 2013 - Barmuseum

Zimný festival kultúry - ZIMOMRIAVKY 2013 pripravilo Centrum kultúry MARTIN, n.o. Festival pokračuje 31. januára predstavením Don Quijote v podaní Divadla na hojdačke. Konať sa bude taktiež v Barmuseum. Hra tematicky vychádza z Cervantesovho románu dramatizovaného vo verši s ohľadom na pôvodné historicko - tematické románové tézy, ale aj aktualizačný dramatický presah témy. Predstavenie bude obohatené živou klasickou flamenco hudbou s dynamickými prevlekmi do iných postáv. Umelci budú klásť aj na dôraz interakcie s publikom a to bude zaujímavé :)

Festival ZIMOMRIAVKY 2013 - Barmuseum


Reklama

príbuzné témy

Reklama