Obvodné kolo olympiády v anglickom a nemeckom jazyku.

Autor: Obvodné kolo olympiády v anglickom a nemeckom jazyku.
Foto: Obvodné kolo olympiády v anglickom a nemeckom jazyku.
Uverejnené: 24. január 2013

Aj v tomto školskom roku sa obvodné kolo olympiády pre žiakov stredných škôl v anglickom a nemeckom jazyku konalo na Gymnáziu Viliama Paulinyho-Tótha v Martine. Obvodné kolo v anglickom jazyku sa uskutočnilo 16. januára 2013 a súťažilo v ňom 14 žiakov. V olympiáde v nemeckom jazyku 23. januára 2013 súťažili 7 žiaci.

Svoje školy reprezentovali študenti z Bilingválneho gymnázia Milana Hodžu v Sučanoch, z Gymnázia Jozefa Lettricha, z Gymnázia Viliama Paulinyho-Tótha, z Gymnázia Jozefa Cígera Hronského, z Obchodnej akadémie, zo Spojenej školy na Ulici Červenej armády, zo Spojenej školy v Turanoch, zo Strednej odbornej školy dopravnej, zo Strednej odbornej školy obchodu a služieb a zo Strednej priemyselnej školy. V porotách pracovali  učitelia z Gymnázia Jozefa Lettricha, z Gymnázia Viliama Paulinyho-Tótha, z Gymnázia J. C. Hronského vo Vrútkach, zo Strednej dopravnej školy a zo Strednej priemyselnej školy. Keďže v obvodnom kole reprezentovali svoju školu najlepší študenti, ktorí si uvedomujú, že jazyky sú pre mladých ľudí veľmi dôležité, s úlohami si poradili úplne bez problémov.

V krajskom kole anglického jazyka v Čadci nás budú reprezentovať v kategórii 2A Slavomír Sovík z Gymnázia J. Lettricha, v kategórii 2B Jakub Kohút z Gymnázia Viliama Paulinyho-Tótha, v kategórii 2D Milan Ondrašovič zo Spojenej školy na Ulici Červenej armády, v kategórii 2C2 Natália Cedzová z Gymnázia Viliama Paulinyho-Tótha. V krajskom kole nemeckého jazyka v Žiline nás budú reprezentovať v kategórii 2A Katarína Reháková z Bilingválneho gymnázia Milana Hodžu v Sučanoch, v kategórii 2B Petra Papáneková z Bilingválneho gymnázia Milana Hodžu v Sučanoch a v kategórii 2D Beata Šusterová zo Strednej odbornej školy dopravnej.

Budeme im držať palce, aby sa všetkým darilo.

Autor: Anna Pišková, Gymnázium Viliama Paulinyho-Tótha v Martine


Reklama

príbuzné témy

Reklama