Mikulášsky dar potešil deti i rodičov

Autor: Mikulášsky dar potešil deti i rodičov
Foto: Mikulášsky dar potešil deti i rodičov
Uverejnené: 06. december 2014

Mikulášsky program, ktorý aj tohto roku zabezpečila pre detičky z Rodinného opatrovateľského centra Ľubka jeho vedúca pani Ľubka Bieliková mal tradične vynikajúcu atmosféru.

V priestoroch posádkového klubu kasární na Severe sa okrem detí a pani učiteliek zišli aj rodičia a starí rodičia na ktorých čakal krátky program pesničiek a básničiek, ktoré si deti pripravili pod vedením pani učiteliek. Okrem klasických mikulášskych balíčkov čakal tohto roku aj špeciálny dar v podobe nového televízora, keďže ten súčasný pomaly, ale isto dosluhuje. Tento praktický dar, ktorý sa deťom rozhodla venovať martinská energetická firma V-Elektra Slovakia, ktorá podporu rôznych úrovní školstva pokladá za prirodzenú súčasť spoločenskej zodpovednosti ich podnikania.

 

„V priebehu novembra prešli v našom centre kompletnou rekonštrukciou priestory kúpeľne, čo tiež prispeje k lepšej kvalite i funkčnosti prostredia v ktorom deti trávia väčšinu dňa. Som rada, že aj s pomocou sponzorov ako je V-Elektra Slovakia sa nám darí robiť svet detí krajším.“ zhodnotila dianie v domčeku, ako centrum nazýva pani Ľubka.

 

A ako vnímajú netradičný mikulášsky dar rodičia?„Naša dcéra veľmi rada pozerá detský program Spievankovo, aj preto som rád, že nový televízor má už  100-hertzovú LED technológiu s vysokým full HD rozlíšením, ktorá je šetrnejšia k detským očiam.“ povedal Dušan Haško. Radosť detí z nového televízora bola očividná a manželom Zumrikovcom pripravili spolu s pani učiteľkami ako prejav vďaky veľké srdce s odtlačkami ich rúk.

 

Autor: Mgr. Dušan Haško © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama