Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Nový rok sa bude v metropole Turca vítať ohňostrojom

Autor: Nový rok sa bude v metropole Turca vítať ohňostrojom
Foto: Nový rok sa bude v metropole Turca vítať ohňostrojom
Uverejnené: 23. december 2014

Tohtoročné silvestrovské oslavy budú môcť Martinčania ale i široká verejnosť absolvovať opäť aj na Divadelnom námestí. Nebudú chýbať svetelné efekty, farebná polnočná obloha a novoročný ohňostroj.

31. decembra 2014 (streda) sa o začiatok silvestrovskej zábavy na Divadelnom námestí postarajú domáce martinské kapely. Úvod kultúrneho programu je naplánovaný na 22.00 h. Kvalitnú hudobnú produkciu prinesie Noriss a kapela, o 23.00 h vystúpi formácia Len.Art. Rozlúčku s rokom 2014 a vítanie nového kalendárneho roka bude sprevádzať netradičný ohňostroj, ktorý rozsvieti oblohu a ešte viac umocní zážitok a atmosféru slávnostného večera.

 

Pre účastníkov silvestrovských osláv je pripravená popolnočná show s podtitulom „Tanečná kalamita“ a novoročná diskotéka, ktorej hudobné zameranie bude naozaj širokospektrálne. Zábavu publika rôznych vekových kategórii zabezpečí Martin Drga Emtydee, Braňo Gombo Gombarský a Mišo Haľama (live saxofón), ktorí sa tento rok vo svojom programe plnom prekvapení rozhodli spojiť tradície s novým svetom zábavy. Všetci ste srdečne pozvaní na silvestrovskú oslavu plnú dobrej hudby, pestrých tanečných vystúpení a zaujímavých efektov. Pripravené sú mnohé ďalšie prekvapenia a možno sa aj rozosneží... Tešíme sa na Vás.

 

Autor: Miriama Nagajdová © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama