Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

The Student Voice: časopis pre zahraničných študentov v Martine

Autor: The Student Voice: časopis pre zahraničných študentov v Martine
Foto: The Student Voice: časopis pre zahraničných študentov v Martine
Uverejnené: 31. január 2013

Od 1. februára 2013 bude pre zahraničných študentov v Martine dostupný časopis The Student Voice v náklade 500 kusov. Vydanie je plánované na každý mesiac s rozsahom osem až dvanásť strán. Študenti sa tu dočítajú o aktuálnom dianí z kultúrno-spoločenskej oblasti, rôzne zaujímavosti z medicíny, novinky a informácie z mesta Martin a nájdu tu aj tipy na podujatia, výlety či nákupy :)

The Student Voice je nepredajný a voľne dostupný časopis vydávaný s úmyslom priniesť tunajšej anglicky hovoriacej komunite študentov nové informácie a zapojiť ich do diania v meste. Rozhodli sme sa tak reagovať na dlhodobý dopyt študentov po informáciách. Niektorí študenti nám sami navrhli rubriky a témy a my sme ich radi začlenili do portfólia The Student Voice.

Budeme radi, ak aj týmto spôsobom pomôžeme rozvoju kultúry v meste a podporíme aj podnikateľské prostredie. Naši zahraniční čitatelia sa môžu tešiť nie len na propagáciu spoločenských aktivít, ale aj regionálnych turistických stredísk a možností relaxu a zábavy v meste Martin a všeobecne v regióne Turiec. Prvé číslo prináša študentom predstavenie myšlienky, príhovor, dve témy a kalendár odporučených podujatí kultúrnej výmeny na mesiac február.

Matej Bórik, šéfredaktor a zakladateľ portálu Turiec Online a časopisu The Student Voice


Reklama

príbuzné témy

Reklama