Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Súkromná ZUŠ Maše Haľamovej vyhlasuje pátranie po nových talentoch

Autor: Súkromná ZUŠ Maše Haľamovej vyhlasuje pátranie po nových talentoch
Foto: Súkromná ZUŠ Maše Haľamovej vyhlasuje pátranie po nových talentoch
Uverejnené: 20. máj 2015

Jedno z najvyhľadávanejších školských zariadení v Turci,  ktoré tento rok oslavuje 10. výročie vzniku, organizuje v 17. júna 2015 talentové skúšky.

 

Prihlasovať sa môžu deti, mládež, taktiež aj dospelí, ktorí majú záujem získať umelecké vzdelanie v nasledovných odboroch: tanečný, výtvarný, literárno-dramatický a hudobný. Tanečný odbor zahŕňa pohybovú prípravu a tanec pre deti od 4 rokov. Jeho súčasťou je výučba tanečných štýlov disco, klasický tanec, hip hop, balet a džez, ktorá prebieha v moderných sálach Deep dance centra na Ľadovni pod vedením pedagógov s niekoľkoročnými skúsenosťami.

 

Samozrejme, Veľkej obľube a návštevnosti sa teší aj výtvarný odbor, kde sa deti naučia rôzne výtvarné techniky – kresbu, maľbu, grafiku, počítačovú grafiku, animáciu, modelovanie, prácu so sklom a keramikou. Vyučuje sa v kompletne vybavenom výtvarnom ateliéri, ktorého súčasťou je aj keramická pec. Žiaci sa pravidelne zúčastňujú výtvarných súťaží vyhlásených nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. V pravidelných intervaloch organizujú vernisáže prác vlastnej tvorby.

 

 

Literárno-dramatický odbor sprostredkúva žiakom základnú problematiku tvorivej dramatiky a divadla. Deti sa hravou formou venujú prednesu poézie a prózy. Súčasťou hudobného odboru je výučba hry na keyboard a klavír, hra na gitare a vyučovanie spevu. Pod hudobný odbor spadá aj novozaložený spevokol Deep Vocalis. Výučba spevu nepozostáva len z osvojenia si základných zručností. Deti sa učia aj zážitkovému muzicírovaniu so svojimi kamarátmi, majú možnosť účinkovať v muzikálových vystúpeniach a budú zapojené do prípravy detskej hudobnej rozprávky. Vyučovať je možné aj v anglickom jazyku pod vedením klavírnej a hlasovej pedagogičky s niekoľkoročnými skúsenosťami.

 

Talentové skúšky sa uskutočnia v dvoch termínoch v priestoroch budovy Deep dance centra na Ľadovni. Vítané je priniesť so sebou vhodnú obuv, domáce výtvarné práce a pripraviť si ukážku z prednesu poézie alebo prózy. Talentové skúšky slúžia len na diagnostiku talentu detí. Slúžia na posúdenie, do ktorej triedy dieťa zaradiť. Samozrejme, ich súčasťou je aj poskytovanie informácií, takže nie je dôvod sa ich báť.

 

Súkromná základná umelecká škola Maše Haľamovej – talentové skúšky

 

17. 6. 2015 od 15.30 h do 17.30 h - v priestoroch Deep dance centra na Ľadovni

Viac informácií: 0948 210 000, www.tkdeep.sk

 

Autor: RR © Autorské práva sú vyhradené

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama