Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Festival SemFest 2015 v Necpaloch

Autor: Festival SemFest 2015 v Necpaloch
Foto: Festival SemFest 2015 v Necpaloch
Uverejnené: 14. júl 2015

V Necpaloch neďaleko Martina sa konal začiatkom júla štvordňový festival pre mladých, ktorý okrem hudby a Božieho slova priniesol veľa skvelých seminárov, workshopov, adrenalínových športových aktivít, svedectiev, ale v prvom rade spoločenstvo. V minulom roku sa tohto kresťanského festivalu zúčastnilo viac ako 2000 ľudí.

 

Organizátorom festivalu je Spoločenstvo evanjelickej mládeže v spolupráci s Obcou Necpaly a Evanjelickým a.v. cirkevným zborom Necpaly. Podtitulom SemFestu je "Tvoj festival", čo je vyjadrením túžby organizátorov, aby to pre mladých bol ich festival, kde majú priestor prezentovať svoje umelecké počiny, stretnúť sa s mnohými skvelými ľuďmi, zažiť skvelé spoločenstvo a načerpať mnoho motivácií pre každodenný život s Pánom Ježišom i pre fungovanie svojej mládeže či zboru.

 

V areáli festivalu boli v tomto roku opäť pripravené rôzne stany a v každom sa dialo niečo iné. Každý si našiel to, čo ho naozaj zaujímalo a v čom chcel odstrániť svoje pochybnosti. Semináre v kostole mali poučný charakter. V stane životných príbehov si návštevníci mohli vypočuť životné svedectvá ľudí, ktorí bojovali boj viery a zároveň Boží plán v ich životoch, o ktorý sa chceli podeliť. V modlitebni bol pripravený priestor porozprávať sa s Bohom prostredníctvom modlitby.

 

 

Autor: Igor Pĺž © Autorské práva sú vyhradené

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama