Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Video: V Novom Martine pribudne 12 nových bytov

Autor: Video: V Novom Martine pribudne 12 nových bytov
Foto: Video: V Novom Martine pribudne 12 nových bytov
Uverejnené: 15. júl 2015

Spoločnosť NOVÝ MARTIN začala výstavbu ďalších 12 bytov v radových rodinných domoch v rámci sektoru „C“ zóny Nový Martin v martinskej mestskej časti pod Stráňami.

 

Byty, ktoré sme tu ponúkli Martinčanom sa predávajú veľmi dobre, dodnes sme zazmluvnili už 50% kapacity druhého obytného domu, naša prvá stavba je už takmer vypredaná. Sme radi, že Martinčania ocenili našu politiku rodinnej zástavby a snahu udržať férový pomer cien a poskytovanej kvality,“ hovorí Ján Huňor, predseda predstavenstva NOVÝ MARTIN, a. s.

 

 

Byty s rozlohou od 43 do 74 metrov štvorcových plánuje NOVÝ MARTIN predávať na dolnej cenovej hranici novostavieb ponúkaných v Martine a okolí. Tretina ponúkaných bytov má k dispozícii aj predzáhradku. Developer plánuje túto etapu výstavby ukončiť kolaudáciou nových domov najneskôr na jeseň 2016. Až do kolaudácie budú ponúkané byty k dispozícii záujemcom za znížené ceny. Tí, ktorí  potrebujú bývať hneď, si môžu vybrať z už dokončených bytov. Byty v NOVOM MARTINE v sebe spájajú výhodu ceny za bytovú jednotku s viacerými pozitívami rodinného domu (predzáhradka, dostupné parkovanie, blízkosť prírody aj mesta zároveň). NOVÝ MARTIN je aktuálne v procese kolaudácie pätnástich už dostavaných bytov. Ďalších pätnásť bytov už v štvrtej etape výstavby bytov v radových rodinných domoch  sa začne stavať ešte v priebehu tohto roka.

 

 

Zóna NOVÝ MARTIN ponúka pohodlný život v tichom prostredí, v blízkosti martinského mestského života. Dnes táto 12 hektárová obytná zóna zahŕňa 62 dokončených bytových jednotiek, 18 rodinných domov a viacero voľných stavebných parciel je pripravených pre individuálnu bytovú výstavbu. Obyvatelia zóny majú k dispozícii existujúcu občiansku vybavenosť ako sú škôlka, základná škola, zdravotné stredisko ale aj výborné možnosti voľnočasových aktivít spojených s pobytom v prírode. Nákupné centrum TULIP je vzdialené len 300 metrov. NOVÝ MARTIN, a.s. je pripravená pomôcť budúcim stavebníkom a majiteľom bytov so stavebným povolením aj financovaním. Výhodné ponuky z bánk a ŠFRB spolu s administratívou pripraví vo vlastnom hypotekárnom centre do niekoľkých hodín. Všetky informácie o nových bytoch, či stavebných pozemkoch, nájdete aj na www.novymartin.sk.

 

 

Autor: RR © Autorské práva sú vyhradené

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama