Realitný vodičák - projekt reality bližšie k vám

Autor: Realitný vodičák - projekt reality bližšie k vám
Foto: Realitný vodičák - projekt reality bližšie k vám
Uverejnené: 29. február 2016

Aj tento školský rok sa študenti SOŠ obchodu a služieb zapojili do projektu REALITNÝ VODIČÁK realizovaný agentúrouMGM & partners s.r.o. Prednáška spolu s prezentáciou sa uskutočnila v priestoroch našej školy dňa 16. 02. 2016. Zúčastnilo sa jej 35 študentov odboru Informačné technológie a informačné služby v obchodeHotelovej akadémie.

 

Prvou časťou projektu bola prednáška / workshop zameraná na vzdelávanie a podporu gramotnosti študentov v oblasti realít. Študent absolvovaním tohto projektu získa základné informácie ako prebieha v praxi kúpa, predaj a prenájom nehnuteľností. Dozvie sa základné informácie o nehnuteľnostiach a ich predaji/ kúpe, osvojí si odbornú terminológiu, dozvie sa čo je to kataster nehnuteľnosti, bytové družstvo, kto overuje podpis a koho podpis sa overuje pri kúpe, ako sa klasifikujú nehnuteľnosti, praktické rady, ako sa vyhnúť najčastejším chybám, ako správne spísať zmluvy.

 

Druhá časť pozostáva z testovanie, ktoré sa uskutoční počas nasledujúceho týždňa. Výsledky v jednotlivých školách sa zosumarizujú najneskôr ku 03. júnu a určí sa poradie najúspešnejších škôl, ktoré bude zverejnené na web stránke www.realitnyvodicak.sk. Výsledky jednotlivých študentov sú anonymizované. Úspešní študenti, ako aj školy dostanú certifikát, resp. REALITNÝ VODIČÁK a sponzorské dary od našich partnerov.

 

Autor: Ing. Jancková © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama