Kultúra dostáva na webovej scéne v Turci zelenú

Autor: Kultúra dostáva na webovej scéne v Turci zelenú
Foto: Kultúra dostáva na webovej scéne v Turci zelenú
Uverejnené: 19. február 2013

Turiec Online vznikol v novembri 2012, primárnym poslaním média je informovať o zaujímavých kultúrno-spoločenských aktivitách, prinášať reportáže, rozhovory a v neposlednom rade sa zameriavať aj na spravodajstvo a spoluprácu s lokálnymi inštitúciami. Podporujeme regionálne podnikateľské aktivity, združenia a iniciatívy. Vo februári sme získali prvú tisícku fanúšikov na Facebooku. V tomto mesiaci sme zároveň spustili unikátny projekt pre zahraničných študentov - časopis The Student Voice.

Časopis Voice je vydávaný v náklade 500 kusov a prináša zahraničným študentom prierez aktuálneho diania na štyroch až ôsmich stranách. Nájdete tam publikované články z Turiec Online preložené do angličtiny a odporúčané hudobné aj spoločenské podujatia ako projekt kultúrnej výmeny. Prvé číslo sme rozdali za 20 minút a sprístupnili sme ho aj na webe a na stránkach študentskej organizácie ANSA - Association of Norwegian Students Abroad.

The Student Voice

ProtiNoci.sk Turieconline.sk 

Od 01. marca 2013 opäť naše portfólio rozširujeme a to formou úzkeho mediálneho partnerstva a výmeny informácii s novým hudobným portálom Protinoci.sk, za ktorým stojí skupina mladých ľudí pod vedením fotografa Radovana Guarda Halušku z Martina. Protinoci.sk je posledným kúskom do kultúrneho portfólia v našom regióne. Portál bude prinášať videoreportáže z podujatí, fotografie aj rozhovory z viacerých lokálnych klubov. Budeme sa snažiť, aby portál Turiec Online spolu s časopisom The Student Voice a portál Protinoci.sk prinášali spolu tie najlepšie a najzaujímavejšie informácie zo sveta kultúry a spoločenského diania v Turci.

Foto: Radovan Guardo Haluška


Reklama

príbuzné témy

Reklama