Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Futbalový šláger mesiaca v Kláštore pod Znievom prišlo podporiť cez 700 ľudí

Autor: Futbalový šláger mesiaca v Kláštore pod Znievom prišlo podporiť cez 700 ľudí
Foto: Futbalový šláger mesiaca v Kláštore pod Znievom prišlo podporiť cez 700 ľudí
Uverejnené: 27. august 2015

Kláštorčania odpálili začiatok tohtoročnej futbalovej ligy naozaj ukážkovo. Moderátori rádia Expres – Ďuro a Djuro si každý mesiac vyberú jeden zápas z nižšej ligy, ktorý premenia na nezabudnuteľný športový zážitok mesiaca. Šlágrom marca sa tak vďaka hlasovaniu na Facebooku stal futbalový duel medzi Kláštorom pod Znievom a Chlebnicami. Veľkonočná nedeľa sa v Kláštore pod Znievom niesla v duchu futbalu. Na ihrisku sa odohrávalo prvé jarné kolo ligy. Diváci sa mohli naozaj tešiť na napínavý šláger, pretože proti sebe stáli tímy zo 6. a 1. miesta tabuľky.

 

Podujatie otvoril netradičný nástup

 

„Chlebniciam sme povedali, nech prinesú svoje dresy a oblečú do nich deti. Tie spolu s deťmi z Kláštora nastúpili a držali sa za ručičky s hráčmi tak, že Kláštorskí futbalisti išli s Chlebnickými,“ hovorí Erika Cintulová, starostka obce Kláštor pod Znievom. Nálada bola počas stretnutia veselá a v závere sa ešte vystupňovala, keďže domáci tím porazil Chlebnice 3:1. Na výsledok bolo možné podať aj stávky. „Názor experta bol, že Chlebnice určite neprehrajú a keďže to bol súboj dvoch najlepších obrán, padne veľmi málo gólov. Ale skončilo to úplne naopak, v prospech Kláštorčanov,“ usmieva sa starostka.

 

Obec otvorila jarnú sezónu vydarenou akciou

 

Na súboj sa prišli pozrieť aj dva plné autobusy priaznivcov Chlebníc, no účasťou sa nedali zahanbiť ani domáci. „Predalo sa takmer 500 lístkov. Keďže vstupné platia iba muži, divákov prišlo oveľa viac, narátali sme niečo cez 700 ľudí,“ upresňuje starostka.Moderátorská dvojica z Rádia Expres bola perfektná, chalani Ďuro a Djuro robili atmosféru a ľudia si mohli aj zasúťažiť. „Kopalo sa na bránku a súťažilo sa o tablet v špeciálnych sumo oblekoch, v ktorých sa behalo okolo kužeľov,“ priblížila starostka Erika Cintulová. O náladu sa po zápase postarala hudobná skupina Len.Art a hostia sa mohli občerstviť dobrým guľášom. Zábava pokračovala do neskorých hodín a možno len zhodnotiť, že prvé jarné podujatie sa v Kláštore pod Znievom naozaj vydarilo.

 

 

Autor: Mgr. Lucia Ertľová, foto: Rádio Expres © Autorské práva sú vyhradené

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama