Turiec opäť ožije hudbou. Druhý ročník Turiec Festu sa blíži!

Autor: Turiec opäť ožije hudbou. Druhý ročník Turiec Festu sa blíži!
Foto: Turiec opäť ožije hudbou. Druhý ročník Turiec Festu sa blíži!
Uverejnené: 19. november 2015

Dobrá správa pre všetkých milovníkov hudby! Organizátori podujatia Turiec Fest, sa intenzívne pustili do organizovania ďalšieho ročníka, ktorý sa bude konať 18. júna na starom futbalovom ihrisku v Sučanoch.



Po úspešnom úvodnom ročníku Turiec Festu, kde si vyše 1 400 ľudí prišlo vychutnať kapely ako Ine Kafe, Arzén, Konflikt, Heľenine oči, Bank of Joe a mnohé iné, sa budú môcť návštevníci festivalu tešiť na ešte pestrejší a lepší program. Tento ročník organizátori stavili opäť na slovenskú rockovú klasiku, ktorá poteší všetky vekové kategórie. Návštevníkov roztancujú kapely Gladiator, Zoči Voči, Smola a Hrušky, Zóna A, Heľenine očí, Fuera Fondo, NeverBack, Problem a podujatie odštartuje kapela s jedinečným názvom Kýbeľ Mačiek.

 

Okrem bohatého hudobného programu bude pre návštevníkov prichystaný aj sprievodný program, kde si návštevníci budú môcť zmerať svoje sily a tí najlepší z nich budú odmenení lákavými cenami od partnerov. Po skončení podujatia budú môcť návštevníci ostať v priestoroch areálu do ranných hodín alebo využiť kyvadlovú dopravu do Martina, Vrútok a okolitých dedín.

Chcete si vychutnať svoje obľúbené kapely alebo len tak posedieť s kamarátmi pri dobre chladenom pivku? Tak neváhajte a využite limitovanú možnosť zakúpiť si originálne lístky, ktoré sú v predaju v sieti ŽijemeHudbou.sk a Ticketportal.sk . Navyše do 15.5.2016 máte možnosť si zakúpiť super balík, kde ku 4 lístkom dostanete jeden ZADARMO. Cena vstupenky je 10€ v predpredaji alebo 12€ na mieste. Obyvatelia Sučian a ZŤP osoby majú možnosť si kúpiť lístky v predpredaji za zvýhodnenú cenu 8€ na vybraných predajných miestach. Všetky deti do 10 rokov v sprievode dospelej osoby majú vstup na Turiec Fest ZADARMO.

 




Ešte stále sme vás nepresvedčili? Tak navštívte stránku TuriecFest.sk alebo našu funpage na facebooku, kde nájdete všetky aktuálne informácie.

 

Autor: Turiec Fest © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama