Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Prvé konzorcium stredných škôl ERASMUS+ na Slovensku

Autor: Prvé konzorcium stredných škôl ERASMUS+ na Slovensku
Foto: Prvé konzorcium stredných škôl ERASMUS+ na Slovensku
Uverejnené: 13. december 2015

V Martine hosťovali v dňoch 18. októbra až 20. októbra 2016 pedagógovia zo Střední školy obchodu, řemesel, služeb a Základní školy z Ústí nad Labem. Združenie K.A.B.A. Slovensko im spolu s vedením Obchodnej akadémie a Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Martine pripravilo bohatý program.

Okrem stredných škôl a odborných pracovísk SOŠ obchodu a služieb navštívili múzeum A. Kmeťa, Národný cintorín a aj večerné divadelné predstavenie Frankenstein v Slovenskom komornom divadle. Českí pedagógovia si mali možnosť prezrieť aj budúce pracoviská svojich žiakov v hoteli Turiec, v hoteli Bystrička a v SOŠ obchodu a služieb, ktoré budú pre ich žiakov počas mesiaca november pracoviskom v rámci projektu ERASMUS+ na Slovensku.

 

 

Dojmy z návštevy u našich kolegov ostali silné. Ing. Zora Vazačová zo Střední školy obchodu, řemesel, služeb a Základní školy z Ústí nad Labem napísala: "Bylo nám u vás opravdu příjemně a určitě nás pobyt v rámci mobilit inspiruje do další práce. Moc se mi líbila vaše pracoviště. Vaše přijetí bylo natolik vstřícné a milé, že máme pocit, že jsme včera loučili s přáteli." Prvé konzorcium stredných škôl ERASMUS+ na Slovensku verí, že sa naša spolupráca bude rozvíjať a v rámci nových mobilít projektu "Turiec do Európy, Európa do Turca" vycestuje k našim českým priateľom za novými skúsenosťami ešte veľa žiakov z Turca.

 

 

Autor: Ing. Slavomíra Guráňová © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama