Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Judo Club TJ Sokol Vrútky chystá v decembri už II. medzinárodný detský turnaj

Autor: Judo Club TJ Sokol Vrútky chystá v decembri už II. medzinárodný detský turnaj
Foto: Judo Club TJ Sokol Vrútky chystá v decembri už II. medzinárodný detský turnaj
Uverejnené: 04. január 2016

Po veľmi úspešnom prvom ročníku medzinárodného detského turnaja v jude sa Judo Club TJ Sokol Vrútky opäť pripravuje už na II. medzinárodný detský turnaj. Keďže v tejto oblasti na Slovensku nie je organizovaných veľa súťaží aj pre deti nižšej vekovej kategórie, tréneri Sokola Vrútky sa pre nich rozhodli usporiadať II. Medzinárodný Vianočný Sokol Judo Cup 2016.

Medzinárodný detský turnaj sa uskutoční 17. decembra 2016 v telocvični základnej školy v Záturčí. Organizátori očakávajú približne 300 detí, ktoré prídu v sprievode rodičov. Súťažiť sa bude v dvoch kategóriách – Mini (deti od 6 do 10 rokov) a Super mini (od 4 do 6 rokov). Turnaj bude prebiehať počas celého dňa. Prihlášky na turnaj už začali prichádzať, o účasť sa hlásia kluby z Maďarska, Poľska, Slovinska a Ukrajiny. "Našou veľkou snahou je uvidieť na turnaji aj deti z Arerbajdžanského Baku, kde stále komunikujeme s ich trénerom. Určite sa súťaže zúčastnia deto z Českej republika a samozrejme naše Slovenské," hovorí Mgr. Vladimír Homola, organizátor turnaja.

 

 

Na medzinárodnom turnaji budú ocenení aj najúspešnejší pretekári Vrútok 2016

 

Sokol Vrútky ocení na tejto súťaži aj prvých troch, ktorí za celý rok nazbierali na olympiáde najviac bodov. "Body ráta zväz, takže sa nemôže nikto hádať. Budú to mať akoby 2 v 1 – aj účasť na medzinárodnej súťaži a aj náš turnaj. Za klub sme sa rozhodli, že tu vyhlásime aj našich najúspešnejších športovcov za rok 2016, pretože po 17. decembri už nie je žiadny turnaj, ceny teda dostanú na tejto medzinárodnej súťaži. Bude to pre nich zároveň ukončenie tejto sezóny," vysvetlil Vladimír Homola. Cenou na medzinárodnom turnaji bude diplom, medaila a soška. Taktiež sa budú počítať body a tri najlepšie kluby získajú zároveň aj pohár. Odmenení tak nebudú len jednotlivci, ale aj niektoré kluby. Organizátori myslia však aj na tých, ktorým sa nepodarí umiestniť: "Chceme, aby úplne každé dieťa, ktoré tam príde, dostalo nejakú maličkosť, aj keď bude posledné," dopĺňa Vladimír Homola.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama