Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Nadácia Volkswagen Slovakia darovala vyše 40 000 eur štyrom neziskovým organizáciám

Autor: Nadácia Volkswagen Slovakia darovala vyše 40 000 eur štyrom neziskovým organizáciám
Foto: Nadácia Volkswagen Slovakia darovala vyše 40 000 eur štyrom neziskovým organizáciám
Uverejnené: 20. december 2016

Nadácia Volkswagen Slovakia prerozdelila vianočnú finančnú podporu medzi detský hospic Plamienok, onkologicky choré deti prostredníctvom združenia Deťom pre život a Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar. Detský domov Dobšiná využije automobil Volkswagen up! a ďalšie znevýhodnené deti zažijú krajšie Vianoce vďaka piatej jubilejnej vianočnej zbierke zamestnancov.

Najkrajšie sviatky roku symbolizujú spolupatričnosť aj pre bratislavský automobilový závod VW SK. Vďaka svojej Nadácii a zamestnancom, ktorým osudy druhých nie sú ľahostajné, priniesli šťastné a veselé Vianoce deťom, ktoré pomoc druhých potrebujú. Deti z detských domovov a náhradných rodín mali možnosť zapojiť sa do vianočného výherného projektu Nadácie a za vlastnoručne zhotovený model Pohyblivého auta a získať skutočné vozidlo Volkswagen up! v hodnote viac ako 10 000 eur.

 

O víťazovi, Detskom domove Dobšiná, rozhodli samotní zamestnanci

 

Už piaty krát sa tiež zapojili do charitatívnej akcie Nadácie – Vianočná cukrárnička a symbolickou kúpou koláčikov sa vyzbierali na pomoc znevýhodneným deťom. Poukaz na sumu 10 000 eur odovzdala Nadácia Volkswagen Slovakia tiež každej z troch charitatívnych organizácií: Plamienok, Deťom pre život a Úsmev ako dar. „Veríme, že aj vďaka tejto podpore sme priniesli čaro Vianoc deťom, ktoré pomoc druhých potrebujú. V pomoci deťom v neľahkých situáciách plánujeme pokračovať aj v ďalších rokoch,“ uviedol Eric Reuting, predseda správnej rady Nadácie a člen predstavenstva pre personálnu oblasť Volkswagen Slovakia.


Reklama

príbuzné témy

Reklama