Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Volkswagen Slovakia obhájil titul najzamestnávateľ

Autor: Volkswagen Slovakia obhájil titul najzamestnávateľ
Foto: Volkswagen Slovakia obhájil titul najzamestnávateľ
Uverejnené: 20. december 2016

Spoločnosť Volkswagen Slovakia (VW SK) sa stala najzamestnávateľom roka 2016 v oblasti výroby a priemyslu na Slovensku. Obhájila tak prvenstvo v prestížnej ankete spoločnosti Profesia, do ktorej sa v tomto ročníku zapojilo spolu viac ako 17-tisíc hlasujúcich.

VW SK prináša stabilnú prácu viac ako 10-tisíc zamestnancom z celého Slovenska. „Sme hrdí na náš tím, ktorý vyrába produkty tej najvyššej kvality pre zákazníkov z celého sveta už viac ako 25 rokov. Zamestnanci u nás nájdu atraktívne finančné ohodnotenie a široký sociálny program, ako aj možnosť vzdelávať a rozvíjať sa v modernom a inovatívnom prostredí,“ uviedol Eric Reuting, člen predstavenstva VW SK pre personálnu oblasť.

 

Volkswagen Slovakia je jedna z najmodernejších automobiliek v Európe, v ktorej nájde uplatnenie široké spektrum profesií od výrobnej po nevýrobnú oblasť. Prináša prácu stredoškolsky i vysokoškolsky vzdelaným ľuďom, absolventom i skúseným odborníkom. Intenzívne sa angažuje aj v duálnom vzdelávaní a podporuje výučbu techniky už od materských škôl a základných škôl.

 

Zamestnanci VW SK majú nárok na široký sociálny program, ktorý prináša výhody pre nich samotných, ako aj pre ich rodiny. Pravidelne dostávajú dovolenkový a vianočný príspevok a odmenu za hospodárske výsledky. Obľúbené sú pôžičky na bývanie s nulovým úrokom, zľavy na koncernové vozidlá a operatívny leasing či príspevky na rekreácie a detské tábory. VW SK odmeňuje zamestnancov aj pri pracovných jubileách, poskytuje príspevok pri narodení dieťaťa, a tiež zľavy na kultúrne a športové podujatia. Zamestnanci majú k dispozícii moderné zdravotné stredisko a široké možnosti športového vyžitia vrátane vlastnej firemnej futbalovej a hokejovej ligy.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama