Prihláste sa do súťaže neprofesionálnej výtvarnej tvorby Výtvarné spektrum 2017

Autor: Prihláste sa do súťaže neprofesionálnej výtvarnej tvorby Výtvarné spektrum 2017
Foto: Prihláste sa do súťaže neprofesionálnej výtvarnej tvorby Výtvarné spektrum 2017
Uverejnené: 29. marec 2015

Turčianske kultúrne stredisko v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja aj tento rok vyhlasuje regionálne kolo súťaže „Výtvarné spektrum 2017“. Výtvarné spektrum je najprestížnejšou celoštátnou súťažou v oblasti neprofesionálnej výtvarnej tvorby na Slovensku.

Poslaním súťaže je aktivizovať a podporovať amatérsku výtvarnú tvorbu v celej jej žánrovej rozmanitosti, objavovať a podporovať mladé talenty, poskytovať priestor prezentácii a konfrontácii výsledkov tejto tvorby na regionálnej, krajskej a celoštátnej úrovni a tým pomáhať kultúrnemu rozvoju všetkých vrstiev obyvateľstva i kultivovaniu ich životného štýlu s umožnením vzájomnej konfrontácie výtvarných prác neprofesionálnych výtvarníkov v regióne Turiec.

 

Vernisáž výstavy a odovzdávanie cien sa uskutoční 16. marca 2017  o 16.00 h v klubových priestoroch Turčianskeho kultúrneho strediska v Martine. Uzávierka doručenia súťažných prác do Turčianskeho kultúrneho strediska v Martine je: 6. marec 2017. Viac informácií spolu s prihláškou  nájdete na stránkach www.tks.sk. Tešíme sa na Vašu účasť!


Reklama

príbuzné témy

Reklama