Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Štvorica judistov úspešne reprezentovala Slovensko v Budapešti

Autor: Štvorica judistov úspešne reprezentovala Slovensko v Budapešti
Foto: Štvorica judistov úspešne reprezentovala Slovensko v Budapešti
Uverejnené: 04. január 2016

Dňa 25. marca 2017 sa v Maďarskej Budapešti uskutočnil už XIX Hungarian Open Mastesr Judo Championship. Za účasti 300 pretekárov z 15 štátov malo svoje zastúpenie aj mesto Martin v podobe štvorice pretekárov.

Najlepšie sa darilo v kategórii M4 do 90 kg Róbertovi Marunovi, ktorý nenašiel premožiteľa a s prehľadom zvíťazil a získal zlato. V kategórii M4 do 73 kg sa do finále prebojoval Vladimír Homola, ktorý si zopakoval boj o bronz z Majstrovstiev sveta v Miami s Talianom Robertom Mascheruccim a podobne ako v USA mu podľahol a získal striebro. Mikuláš Maník v M3 do 81 kg a podobne aj Martin Bielák v M3 do 90 kg po skvelých výkonoch obsadili bronzové priečky.

 

Pavol Lilge v M3 do 90 kg obsadil piate miesto. Martinský judisti teda priviezli domov zlato, striebro a 2x bronz. Najbližšie ich v premiére čakajú 9. apríla 2017 otvorené medzinárodné majstrovstvá Švédska a 22. apríla 2017 taktiež premiérovo otvorené medzinárodné majstrovstvá Ukrajiny v Dnepropetrovsku. Následne budú mať naši judisti chvíľu čas na doladenie formy a v júni cestujú do Chorvásteho Zagrebu na Majstrovstvá Európy.


Reklama

príbuzné témy

Reklama