Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

VIENA INTERNATIONAL sa predstavila na pracovných veľtrhoch

Autor: VIENA INTERNATIONAL sa predstavila na pracovných veľtrhoch
Foto: VIENA INTERNATIONAL sa predstavila na pracovných veľtrhoch
Uverejnené: 26. jún 2016

Každá spoločnosť, ktorá chce rásť, navštevuje medzinárodné veľtrhy a buduje si dobré vzťahy s partnermi. Rovnako však dbá aj na návštevy veľtrhov pre študentov, vďaka ktorým získavajú študenti prehľad o pracovných príležitostiach a môžu spoznať bližšie aj filozofiu firmy. Po druhý raz sa na týchto podujatiach aktívne zúčastnila aj martinská strojárska spoločnosť VIENA INTERNATIONAL.

Okrem možnosti zamestnať sa, ponúkla vysokoškolákom v Žiline a Trnave aj príležitosť vypracovať záverečnú prácu pod ich dohľadom. „Študentom treba dať priestor na vypracovanie tém využiteľných v praxi. Navrhnutím reálnych  riešení a ich následným aplikovaním  zabezpečíme prínos pre študenta i firmu. Technológie napredujú veľmi rýchlo a my vždy uvítame iný pohľad na danú problematiku,“ dodala Zuzana Štefániková, pracovníčka marketingu.

 

Hoci spoločnosť pôsobí v Turci už nejakú dobu, komunikáciou so študentmi zistili, že ich ľudia nepoznajú dostatočne. „Ako strojárska spoločnosť pôsobíme v Martine už niekoľko rokov, no nie všetci vedia, čím sa zaoberáme. Špecializujeme sa na zákazkovú výrobu presných strojných súčiastok a s novými projektami sa stretávame každý deň, našu prácu tak nemôžeme označiť za monotónnu. Rovnako investujeme do nákupu nových strojov a modernizujeme priestory.

 

Prezentovanie spoločnosti sa stretlo s veľkým záujmom

 

Študentov upútali ukážky vystavených výrobkov, ako aj fotografie strojového parku. „Teší nás, že ľudia chodili k nášmu stánku a mali veľa otázok. Určite sa budeme na takýchto výstavách zúčastňovať častejšie, “ uzatvára zamestnankyňa spoločnosti.


Reklama

príbuzné témy

Reklama