Kaufland inovoval predajňu v Martine

Autor: Kaufland inovoval predajňu v Martine
Foto: Kaufland inovoval predajňu v Martine
Uverejnené: 09. február 2017

Spoločnosť Kaufland sa rozhodla opäť modernizovať. Už aj Martinčania môžu nakupovať v prestavanej predajni, ktorá im poskytne zvýšenie komfortu. Zákazníci sa môžu tešiť na voľnejší pohyb v predajni, nižšie umiestnené regály, urýchlenie nákupu, ale aj viac priestoru na nákup. Inovácie sa týkajú hneď niekoľkých konkrétnych zmien.

Vždy čerstvý sortiment, ale aj pozitívne emócie a pohoda pri nákupe. Týmto heslom sa riadi spoločnosť Kaufland, ktorá aj z tohto dôvodu pravidelne inovuje štandard svojich predajní. „Cieľom modernizácie je zvýšenie komfortu a kultúry predaja pre našich zákazníkov, ku ktorým patrí napr. zníženie maximálnej výšky regálov, zriadenie oddelenia s tovarom na malý rýchly nákup, ako aj zvýšenie voľnosti pohybu aplikáciou nového, prehľadného konceptu regálov a usporiadania sortimentu,“ uviedol Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland Slovenská republika v.o.s. 

 

Pohodlnosť a rýchlosť nákupu podporuje už samotný vchod do predajne, ktorý sa spoločnosť rozhodla rozšíriť tak, že zákazník sa hneď po príchode ocitne v zdravom oddelení ovocia a zeleniny. Rýchlosti nákupu každého Martinčana okrem toho pomôže aj odstránenie stredovej regálovej steny, ktorá dáva zelenú pohybu krížom cez celú predajňu, ale aj medzi jej jednotlivými oddeleniami.

 

Zákazníci si tak svoj nákup uľahčia vďaka viacerým komplexným zmenám v predajni

 

Tešiť sa môžu z nových prehľadných regálov, modernizácie pultového nábytku a vstupu do predajne, samoobslužných pokladní a nového dizajnu Informácií predajne. Okrem toho nájdu pekáreň, ktorá je súčasťou každodenných nákupov, hneď za oddelením ovocia a zeleniny a zároveň mrazený tovar priamo pri pokladniach. Nákup sa tak stáva doslova otázkou minútky.


Reklama

príbuzné témy

Reklama