BILLA otvorí na jeseň novú predajňu v OC Tulip

Autor: BILLA otvorí na jeseň novú predajňu v OC Tulip
Foto: BILLA otvorí na jeseň novú predajňu v OC Tulip
Uverejnené: 16. júl 2017

Onedlho sa budú môcť návštevníci OC Tulip presvedčiť, že BILLA je to správne miesto na nákup pre tých, ktorí uprednostňujú široký sortiment, pohodlný nákup, kvalitu a čerstvosť.

Spoločnosť BILLA otvorí novú predajňu v OC Tulip v Martine, ktorý je momentálne v rekonštrukcii. Predajňa by mala mať rozlohu 1100 m2 a plánované otvorenie je na jeseň,“ znie oficiálne stanovisko spoločnosti BILLA. V novej predajni nájdu zákazníci okrem čerstvej zeleniny a ovocia aj široký výber BILLA produktov Naše bio či kvalitného sortimentu vlastnej značky BILLA. V každom regióne sa BILLA snaží podporovať aj lokálnych dodávateľov.

 

Návštevníci centra o potraviny cez leto neprídu

 

V OC Tulip slúži v súčasnosti ako alternatíva pre nákup produktov dennej potreby predajňa Proste BIO, ktorá má už v Martine svoju tradíciu. V jej ponuke nájdete BIO produkty, bezlepkové potraviny a pečivo, bezlaktózové, vegetariánske a vegánske potraviny.

 

 

Špecialitou je certifikované BIO mäso zo slovenských a českých fariem. Obchodné centrum plánuje svojim návštevníkom zabezpečiť do otvorenia spoločnosti BILLA aj alternatívne možnosti nákupu potravín. V blízkej dobe tu pribudne pekáreň, ktorá by predávala svoje vlastné výrobky, automat na mlieko a predaj ovocia a zeleniny v stánku.


Reklama

príbuzné témy

Reklama