Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Rodinný deň ECCO vyšiel na jednotku

Autor: Rodinný deň ECCO vyšiel na jednotku
Foto: Rodinný deň ECCO vyšiel na jednotku
Uverejnené: 26. jún 2016

7. ročník Rodinného dňa ECCO Slovakia sa uskutočnil 1. júla 2017 v martinskom areáli SIM. Hlavnou atrakciou bola už po siedmykrát súťaž vo varení guláša. Tento rok sa jej z radov zamestnancov zúčastnilo 13 odhodlaných tímov. Podujatie je určené nielen pre zamestnancov ECCO Slovakia, ale aj pre ich rodinných príslušníkov a každého okoloidúceho.

Prvých účastníkov privítal dážď, ktorý však tímy od zábavy ani od varenia neodradil. Počasie sa neskôr umúdrilo a dokonca sa i slnko ukázalo :) Rodinný deň zamestnancom po celý čas spríjemňovala hudba a moderátor Tibor Kubička. Nechýbala zábava pre deti – skákací hrad, „pedálkáry“, minigolf a oslíkovia, na ktorých sa deti mohli voziť. Program spestrili aj animátori zo spoločnosti FATRA SKI, ktorí si pripravili rôzne pohybové aktivity, hádanky a dokonca aj kreatívne dielne, kde deti z odpadu niečo vytvorili. V stánku Ortoprotetiky bola pre deti k dispozícii diagnostika nožičiek a v susednej Fitzóne si zamestnanci mohli urobiť diagnostiku tela.

 

Podujatia sa zúčastnili aj riaditelia spoločnosti, ktorí zároveň odovzdali ocenenia dlhoročným zamestnancom spoločnosti. Nasledovalo losovanie tomboly o niekoľko lákavých cien, a to pivný kúpeľ pre dvoch, masáž celého tela a prelet nad Martinom. V závere dňa zasadla porota, aby ochutnala guláše a pripravila záverečné zhodnotenie. Spomedzi trinástich tímov sa najlepším stal tím Pilotech.

 

 

Súčasťou podujatia bolo aj poďakovanie jubilantom spoločnosti, teda tým, ktorí pracujú v ECCO Slovakia 10.rokov a 15-rokov. Spoločnosť ECCO Slovakia ďakuje zúčastneným zamestnancom s rodinami za príjemne strávený deň a účasť na aktivitách, ktoré boli pre nich pripravené. Tešíme sa na budúci rok!

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama