Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Veterán párty v OC Tulip

Autor: Veterán párty v OC Tulip
Foto: Veterán párty v OC Tulip
Uverejnené: 21. máj 2015

Obdivovatelia vzácnych strojov si prídu na svoje. V sobotu 22. júla od 14.00 hod. vás čaká výstava vozidiel, ktoré na našich cestách už takmer nestretnete. Uvidíte aj hasičskú historickú techniku a súboj v hasičskom útoku. Zábavu rozprúdia Funny Fellows, ktorí pricestujú na svojej originálnej dodávke a swingová kapela SwinGang.

Sobota v Tulipe bude naozaj jedinečná. O druhej uvidíte príchod retro jazdy, ktorá povedie mestom smerom od Koštian nad Turcom cez centrum, Sever a Košúty. Medzi nich sa zaradia aj hasiči so svojimi zrekonštruovanými vozidlami a v relax zóne vám predvedú súťaže v hasičskom útoku.

 

 

Obdivovať budete môcť autá rôznych značiek, no jedno Vám určite utkvie v pamäti – kapela Funny Fellows navštívi Martin na svojej originálnej zelenej dodávke. Na pódiu za Tulipom rozbalia svoju humornú kabaretnú muziku, s ktorou dosiahli úspechy po celom Československu. Dobový kabaret vystrieda francúzska jazzová hudba 30. a 40. rokov v podaní skupiny SwinGang. Dvojica gitaristov, husle, kontrabas a pôvabná speváčka vám pripravia nevšedný umelecký zážitok.

 

Autor fotografie: Matus Lago

Poobedný program spestria súťaže pre deti, škola tanca a rôzne workshopy. O občerstvenie sa postará pivovar MartinS a môžete sa tešiť aj na pochúťky na grile od pizzérie Benvenuto. Návštevníkov podujatia poteší aj sladké občerstvenie v podobe červenej dyne a žltého melóna, ktoré budú po celý deň rozdávané zadarmo od nového predajcu zeleniny a ovocia v Tulipe. Ak ste pravým fanúšikom retro, rozhodne voľte aj výber oblečenia a my sa vám postaráme o skvelé fotky.

 

Vidíme sa v Tulipe, v sobotu 22. júla od 14.00!


Reklama

príbuzné témy

Reklama