Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Revival Fest v OC Tulip

Autor: Revival Fest v OC Tulip
Foto: Revival Fest v OC Tulip
Uverejnené: 21. máj 2015

Leto je v plnom prúde, tak neseďte doma a príďte sa opäť zabaviť do Tulipu! Už túto nedeľu 30. júla vás od 14.00 hod. čaká poriadny Revival Fest. Na svoje si prídu milovníci skvelej slovenskej hudby, ale aj motoriek. V Relax zóne za OC Tulip vystúpia skupiny Elán Tribute a Team Revival. Zraz motorkárov podčiarkne toto hudbou nabité popoludnie.

Zábavu rozprúdia šiesti členovia skupiny Elán Tribute. Sú to hudobníci s pozitívnym vzťahom k skupine Elán, ktorí s obľubou interpretujú jej repertoár, pričom sa jej tak snažia vyjadriť svoju poctu. Skupina hráva zásadne živé koncerty, na ktorých je autentická a neopakovateľná atmosféra! Kapela vznikla v roku 2010 pod názvom Elán Revival Bratislava. V kapele sa vystriedalo viacero skvelých muzikantov až do terajšej, perfektne zohratej zostavy hudobníkov a premenovala sa na Elán Tribute.

 

Ďalšia skupina, ktorá vás postaví na nohy a nabije energiou je TEAM REVIVAL MARTIN. Vznikla v auguste 2011 v Turčianskej Štiavničke. V skupine sa počas jej úspešnej existencie vystriedalo pár hudobníkov, ktorí odohrali desiatky koncertov na Slovensku a v Čechách a samozrejme vždy rozospievali, roztlieskali a roztancovali publikum nesmrteľnými hitmi skupiny TEAM. To však nie je ani zďaleka všetko. V nedeľu si prídu na svoje aj obdivovatelia krásnych motoriek, pretože práve tu budú mať zraz ich pyšní majitelia. Samozrejme nebude chýbať ani čapované pivko Martins, grilované pochúťky, a ako vždy množstvo zábavných aktivít pre deti.

 

Tešíme sa na Vás už túto nedeľu 30. júla v OC Tulip!


Reklama

príbuzné témy

Reklama