Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Svet lahôdok na Severe ponúka jedinečné špeciality

Autor: Svet lahôdok na Severe ponúka jedinečné špeciality
Foto: Svet lahôdok na Severe ponúka jedinečné špeciality
Uverejnené: 01. február 2016

Na Severe v bytovom dome Severia sa nachádza malá, útulná predajňa, v ktorej nájdete chutné špeciality od výmyslu sveta. Neočaria vás len dobroty a príjemné prostredie, ale aj dobre naladený, usmiaty kolektív.

V Martine donedávna absentovala výroba čerstvých pochúťok studenej kuchyne, ktoré teraz nájdete práve vo Svete lahôdok. Vďaka širokej a vždy čerstvej ponuke si predajňa získala zákazníkov nielen z Martina, ale aj zo širokého okolia. Súčasťou predajne je výrobňa, vďaka ktorej všetko, čo ponúkajú, okrem doplnkového sortimentu, vyrábajú sami.

 

 

Výroba prebieha v malých množstvách a priebežne sa dopĺňa, čo zabezpečuje svieže a čerstvé výrobky počas celého dňa. Základný sortiment, ktorý tu bežne nájdete sú šaláty, huspeniny, aspiky, obložené chlebíky, slané zákusky, obložené sendviče, bagety, pletienky, ruské vajcia a sladké dezerty v krabičkách, ktoré je možné na objednávku vyhotoviť aj vo forme torty. Ponuka šalátov je naozaj pestrá, okrem klasických majonézových tu nájdete aj rôzne zeleninové, s kuracím mäsom, s lososom, bezlepkové, ale aj šaláty podľa vlastných receptov.

 

Vo Svete lahôdok nájdete chuťovky podľa klasických aj moderných receptúr

 

Sortiment sa snažíme dopĺňať o chuťovky, ktoré ľuďom chýbajú, vymýšľame stále nové recepty a postupy. Často sú nám inšpiráciou samotní zákazníci,“ usmieva sa sympatická autorka podnikateľského nápadu výroby lahôdok a spolumajiteľka Sveta lahôdok Mgr. Katarína Vojteková. „Ponúkame rôzne klasické aj naše špeciality a do budúcnosti plánujeme vytvoriť pre našich zákazníkov i priestory na príjemné posedenie. Na objednávku pripravujeme obložené misy, slané torty, obložené chlebíčky, sladké nepečené dezerty, kanapky, „jednohubky“, rôzne slané chuťovky, ale aj vyprážané rezne a rolády. Snažíme sa mať v ponuke aj zdravé výrobky, preto sa vieme prispôsobiť i ľuďom so špeciálnymi stravovacími návykmi a diétami. S radosťou vyhovieme individuálnym potrebám a želaniam zákazníka,“ dodáva.

 

 

Výrobňa zásobuje niektoré podniky sortimentom ako sú utopence, nakladané syry, mäsové guľky a iné

 

 

Jednou z výhod je, že zákazníci Sveta lahôdok majú vždy kde zaparkovať, a to priamo pred predajňou, čo poteší najmä pri preberaní väčších objednávok. V blízkej budúcnosti by mali vzniknúť aj miesta na sedenie, kde si zákazníci budú môcť vychutnať ponúkané špeciality, dezerty, chutný šalát či kávu  priamo na mieste. Platenie zákazníkom uľahčí možnosť platby platobnou kartou alebo stravnými lístkami. Zastavte sa vo Svete lahôdok a objavte svet jedinečných chutí. Privítajú vás v pondelok od 7:30 do 18:00 h., od utorka do piatku od 6:30 do 18:00 h. a v sobotu od 8:00 do 12:00 h.


Reklama

príbuzné témy

Reklama