Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

STRONGMAN – Atraktívne podujatie plné zábavy a športu opäť v Tulipe

Autor: STRONGMAN – Atraktívne podujatie plné zábavy a športu opäť v Tulipe
Foto: STRONGMAN – Atraktívne podujatie plné zábavy a športu opäť v Tulipe
Uverejnené: 21. máj 2015

Leto sa nám neodvratne blíži ku svojmu koncu, no nedeľné podujatia v Tulipe zďaleka niekončia. Posledná augustová nedeľa bude venovaná akcii Strongman, na ktorej budete mať možnosť vidieť 15 súťažiacich z celého Slovenska, ktorí sa pobijú o body v šiestom kole ALLNUTRITION cup, ktorý organizuje SASIM a OC Tulip v spolupráci s fitnes centrom VONS GYM.

Je to už 11. ročník Slovenského pohára, ktorý má 7 kôl a práve v Martine sa uskutoční veľmi dôležité predposledné kolo. Zatiaľ má najviac bodov Maroš Štefaňák, ktorý, ak by sa stal konečným víťazom, získal by profi licenciu a mohol by súťažiť s profesionálmi. Podujatím bude sprevádzať a moderovať PaedDr. Peter Vons, hlavným rozhodcom bude Pavol Guga.

 

Siláci budú súťažiť v piatich disciplínach, medzi ktorými nebude chýbať dvíhanie 115 kg klady zo zeme nad hlavu, nosenie “kufrov“ vážiacich 120 kg v každej ruke, mŕtve ťahy s osobným autom, ťahanie kamióna so špeciálnymi popruhmi cez ramená a piata disciplína je by mala byť “neznáma“, ale pravdepodobne to bude prevracanie 400 kg pneumatiky.

 

V prestávkach medzi disciplínami budú pripravené aj súťaže pre “silákov z divákov“, ako napríklad mŕtvy ťah so 150 kg činkou na počet opakovaní za 1 minútu, držanie litrových pív Martins v rozpažených vystretých rukách, ťahanie auta lanom na vzdialenosť a čas a tlak činky, ktorej hmotnosť je rovnaká ako hmotnosť súťažiaceho, hodnotiť sa bude počet opakovaní krát hmotnosť činky.

 

Na svoje si prídu aj najmenší a za dobrého počasia vás čaká kotvený let balónom

 

 

Pravidlom je, že OC Tulip nikdy nezabúda ani na deti a školákov, preto si okrem siláckych výkonov na svoje prídu aj mladšie vekové skupiny, pre ktoré bude pripravených množstvo súťaží pod vedením fitness centra VONS gym. Tí, ktorí sa neboja a nestihli si ešte užiť kotvený let teplovzdušným balónom budú mať jedinečnú možnosť rozlúčiť sa s prázdninami naozaj vo veľkom. Neváhajte a príďte 27. augusta medzi nás, veď to bude zároveň jeden z posledných víkendov, kedy si budete môcť dopriať grilované pochúťky, guláš, či pivko Martins v relax zóne za OC Tulip.


Reklama

príbuzné témy

Reklama