Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Deti si užili leto v dennom tábore, ktorý im pripravila spoločnosť ECCO

Autor: Deti si užili leto v dennom tábore, ktorý im pripravila spoločnosť ECCO
Foto: Deti si užili leto v dennom tábore, ktorý im pripravila spoločnosť ECCO
Uverejnené: 26. jún 2016

Letné prázdniny prinášajú rodičom každoročne otázku, kde budú tráviť čas ich ratolesti. Spoločnosť ECCO Slovakia v spolupráci s FATRA SKI pripravila pre svojich zamestnancov, ale najmä pre ich deti denný prímestský tábor v Snowlande vo Valčianskej doline.

Deti sa každé ráno schádzali v spoločnosti a následne vyrazili autobusom do Snowlandu vo Valči. Popoludní sa vrátili naspäť, kde si ich vyzdvihli rodičia, zamestnanci spoločnosti ECCO. Po príchode do Snowlandu čakalo deti posilnenie pred dňom plným zábavy a športu v podobe výdatnej desiaty. Program každého dňa bol rozdelený na dve časti, pričom dopoludnia bol vždy venovaný in-line korčuľovaniu.

 

Deťom sa venovali certifikovaní inštruktori, ktorí ich zábavnou formou učili správnu techniku korčuľovania

 

Deti rozdelili do troch výkonnostných skupín podľa toho, ako sa im na korčuliach darilo. Začiatočníci sa naučili základy korčuľovania, mierne pokročilí sa zlepšili a tí šikovnejší, ktorí už korčuľovať vedeli, sa snažili zbaviť zlých návykov a zlepšovať svoju techniku, na čo mali na novej in-line dráhe v Snowlande výborné podmienky.

 

 

Deťom, ktoré nemali vlastnú výstroj sme ju zapožičali. Bezpečnosť je vždy prvoradá, preto dbáme najmä o to, aby mali všetky deti chrániče a prilby,“ hovorí Ing. Miroslav Dolinský konateľ spoločnosti FATRA SKI. Zabezpečený bol samozrejme aj obed a pitný režim. Poobednýprogram bol vždy riešený podľa počasia. Prvý deň boli na programe hry, ktoré sa zameriavali na to, aby sa deti lepšie spoznali.

 

 

Určite najatraktívnejší bol vodný program na jazere, aquazorbing a raftové člny, na ktorých sa deti učili pádlovať, pričom absolvovali rôzne hry na vode. Ostatné dni mali k dispozícii biatlonovú laserovú strelnicu, kolobežky a absolvovali aj orientačný pochod. Posledný deň tábora čakala deti tombola a záverečné preteky, kde v každej výkonnostnej skupine boli vyhodnotení traja najrýchlejší. Dráha bola vyhotovená tak, aby mohli preukázať zručnosti, ktoré počas tábora nadobudli, to znamená zatáčanie do strán, brzdenie, slalom, podliezanie a preskakovanie. „Víťazi boli samozrejme odmenení, ale naprázdno neodišiel nik. Každé dieťa dostalo účastnícky diplom, darček a sladkú odmenu,“ dodáva M. Dolinský.


Reklama

príbuzné témy

Reklama