Martin Novysedlak o výstave Story of people from magic valley

Autor: Martin Novysedlak o výstave Story of people from magic valley
Foto: Martin Novysedlak o výstave Story of people from magic valley
Uverejnené: 31. december 2016

Martinské Téčko potešilo svojich návštevníkov i fanúšikov umenia. Konala sa tu výstava fotografií Martina Novysedlaka pod názvom Story of people from magic valley. Vernisáž v klube mala komornejšiu atmosféru a ozvláštnilo ju najmä podávanie špeciálnych miešaných drinkov.

Ako autor sám hovorí, keď má pokoj od maľovania, venuje sa fotografii a podobne vznikla aj táto pozoruhodná výstava. „Je to príbeh dvoch ľudí v magickej Turčianskej kotline. Fotky sú nasnímané v lese nad Záturčím, v zime a v čase, kedy malo zapadať slnko,“ snaží sa priblížiť jedinečnosť okamihu Martin Novysedlak. Nič sa však nevyrovná pôsobeniu detailu na fotografiách, treba ich vidieť.

 

 

O miešané drinky sa postaral Riko, ktorý žil v Londýne od roku 2006, kde získal poctivé základy barmanského remesla v prestížnych hotelových baroch. Neodmysliteľnou súčasťou vernisáže boli aj traja Dji. DJ SIMO sa DJingu sa venuje už 10 rokov, jeho sety sú plné kvalitných techhousových trackov a poriadneho Groove. DJ Gombo sa DJingu sa venuje už od malička, jeho sety sú plné kvalitných techhousových trackov, od housu, soulfulu, funky až ku klasickému typu. Lucas Nou prezentuje temnejšiu stránku house music. Inšpirovaný je odlišným, kvalitným zvukom prevažne od nemeckých producentov.

 

Nie všetko vydarené, musí byť aj vopred naplánované

 

Fotografovanie vzniklo skutočne spontánne. Počas prechádzky krásnou prírodou začal priamo predo mnou vznikať príbeh dvoch ľudí a ja som ho zachytil objektívom fotoaparátu. Je to príbeh, ktorý môže ďalej rásť, meniť sa a nabaľovať,“ dodáva Martin. Výstava fotografií Story of people from magic valley bude prebiehať aj v ďalších mestách na Slovensku. 

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama