SZUŠ Maše Haľamovej spolu s Egom otvorila školský rok

Autor: SZUŠ Maše Haľamovej spolu s Egom otvorila školský rok
Foto: SZUŠ Maše Haľamovej spolu s Egom otvorila školský rok
Uverejnené: 06. september 2014

V prvý školský deň sa na veľkom parkovisku na Ľadovni uskutočnil už desiaty ročník festivalu Škola volá. Organizátori podujatia Súkromná základná umelecká škola Maše Haľamovej a Súkromné centrum voľného času Tanečného klubu Deep si aj tento rok dali na organizácii záležať a na jubilejný ročník pozvali špeciálneho hosťa – známeho speváka Ega.

Festival Škola volá sa usporadúva vždy v prvý školský deň a stalo sa už priam tradíciou, že toto podujatie už dlhé roky spríjemňuje školopovinným deťom a mládeži návrat do školských lavíc. Okrem zaujímavého programu boli pre hostí pripravené rôzne sprievodné atrakcie, stánky s občerstvením a tradičnými ľudovými výrobkami. Svoje tanečné umenie pred publikom predviedli aj tanečníci z klubu Deep pôsobiaci v rámci tanečného odboru Súkromnej základnej umeleckej školy Maše Haľamovej.

 

Tanečníci aj tento rok okrem titulov slovenského, európskeho a a j svetového šampióna získali titul Súbor roka, ktorý vybojovali už druhý rok po sebe. Tie deti, ktoré prejavili záujem plnohodnotne tráviť svoj voľný čas, mali možnosť zapísať sa do niektorého z odborov Súkromnej základnej umeleckej školy Maše Haľamovej alebo do krúžku Súkromného centra voľného času Tanečného klubu Deep.

 

 

Zlatým klincom programu bolo vystúpenie známeho speváka Ega, ktorý po odspievaní svojho hudobného repertoára nedal zástupu svojich fanúšikov košom a ochotne poskytol nielen autogram, ale neodmietol ani žiadnu prosbu o spoločnú fotografiu.


Reklama

príbuzné témy

Reklama