Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Víťazkou Miss Infinity Beauty 2017 je Vivien Ivanová

Autor: Víťazkou Miss Infinity Beauty 2017 je Vivien Ivanová
Foto: Víťazkou Miss Infinity Beauty 2017 je Vivien Ivanová
Uverejnené: 27. október 2015

V sobotu večer sa stali Vrútky dejiskom finálového večera druhého ročníka Miss Infinity Beauty Par Excellence. Desať finalistiek najprv v piatok absolvovalo sústredenie aj so športovými aktivitami a v sobotu dopoludnia fotenie vo vlakoch Regiojet. Večer predstúpili v plnej sále Hotela Junior Piatrová pred divákov a porotcov, aby bojovali o korunku krásy.

V strede programu pripravili organizátori predstavenie a krst prvého oficiálneho parfému súťaže krásy. Pokrstili ho Česká Barbie Gabriel Jiráčková a Daniela Nicole jedinečným drinkom s názvom „ Miss Infinity Beauty“, ktorý pre túto príležitosť špeciálne namiešal Riko Chovanec. Parfém je od toho dňa dostupný pre každého na stránke súťaže. V rozhovoroch finalistky vyspovedala moderátorka večera Česká Barbie a pomedzi prehliadkami módnych kúskov zaspievala Barbora Žilecká.

 

Všetci napäto čakali na rozhodnutie poroty, do ktorej zasadol i Rasťo Sokol, Boris Rizman či Daniela Nicole. Predtým si víťazku titulu Miss Sympatia zvolili prítomní hostia vrátane novinárov, partnerov a poroty. Získala ho Lenka Varadyová z Humenného. Druhou Vicemiss sa stala východniarka Daniela Struková zo Suchého, titul 1. Vicemiss získala Češka Lenka Zemanová a víťazkou Miss Infinity Beauty 2017 sa rozhodnutím poroty stala 18-ročná Vivien Ivanová z Trebišova. Okrem zájazdu do Paríža, parfému súťaže, hodnotných cien a exkluzívnej korunky získala postup na Miss Princess of the World 2018.

 

Vivien svojimi slzami dojala aj mňa a potvrdila mi tým cieľ našej súťaže. A to, že súťaž je v prvom rade pre naše finalistky, aby si užili nielen sústredenie a finálový večer, ale získali aj nové skúsenosti a zážitky. Teším ma, že aj postup na Miss Princes of the World je pre ne veľkou výzvou a víťazka sa ňu veľmi teší,“ uviedla po finále riaditeľka súťaže Catalina Titurus. Na jar pokračuje súťaž tretím ročníkom a to mužskou časťou Mister Infinity Beauty 2018 a na jeseň sa bude opäť rozhodovať o Miss Infinity Beauty.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama