Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Veľký vianočný koncert s Petrom Cmorikom

Autor: Veľký vianočný koncert s Petrom Cmorikom
Foto: Veľký vianočný koncert s Petrom Cmorikom
Uverejnené: 11. december 2017

Príďte si v poslednú predvianočnú nedeľu 17. decembra vychutnať umelecký zážitok do OC Tulip. Na Vianočnom koncerte, ktorý začína o 16.00, sa môžete tešiť na hudobné vystúpenia v podaní Adventure Strings, AcaPeople a Petra Cmorika.

Adventure Strings je zoskupenie muzikantov, ktorých spoločnou črtou je dobrodružstvo (Adventure) a hra na sláčikových nástrojoch (Strings). Ťažiskom ich repertoáru sú úpravy známych klasických skladieb, ako aj filmová a populárna hudba (Pulp fiction, Titanic, Piráti z Karibiku, Schindlerov zoznam, James Bond, Abba, Beatles, Nirvana, Tublatanka). Medzi najcennejšie vlastné aranžmány patria aj najznámejšie slovenské ľudové piesne v originálnej verzii pre sláčikové kvarteto. Adventure strings je známe tiež z TV show Česko Slovensko má talent a ako špeciálny hosť pravidelne sprevádza rockovú legendu Tublatanku.

 

 

Nadšenci hudobného štýlu a capella, sa môžu tešiť na vokálnu skupinu AcaPeople. Skupinu tvoria mladí ľudia, ktorí milujú hudbu a spev. Nepotrebujú žiadne hudobné nástroje, všetky zvuky v ich tvorbe sú tvorené len ich hlasivkami. Čerešničkou na torte na nedeľňajšom vianočnom koncerte bude vystúpenie víťaza súťaže Slovensko Hľadá Superstar 2006, Petra Cmorika aj so svojou kapelou.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama