Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Úspešný tretí ročník projektu Môj proces

Autor: Úspešný tretí ročník projektu Môj proces
Foto: Úspešný tretí ročník projektu Môj proces
Uverejnené: 31. december 2016

V sobotu 25. novembra sa v Barmuseu konal už tretí ročník akcie s názvom „Môj proces č.3“. Návštevníci si tu vychutnali plnohodnotný audiovizuálny zážitok umelcov, z ktorých má každý svoju cestu a proces tvorby. Mohli si užiť plošnú a priestorovú tvorbu, či už to bola maľba, grafika, fotografia, socha alebo dizajn. Vystavovateľmi boli: Martin Novysedlak, Michal Husár, Dominik Pirháč, Stanislav Pivko, Eduard Jakubec, Tomáš Orlej, Marián Čižnár, Martin Moravčík, Maťo Grega.

Každý ročník tohto projektu je niečím výnimočný, no tému má spoločnú a tou je spájanie rôznych štýlov a druhov umenia. Fanúšikovia tancu si mohli naplno užiť vystúpenie tanečnej skupiny Shakers. Počas večera vystúpil aj spevák Jakub Ružička. Program moderoval Adam Kmeť a o hudbu sa postaral DJ EL Gaucho. Nechýbal ani catering a miešané drinky mal na starosti skvelý majster miešania Riko Chovanec.

 

Čo príjemne šokovalo aj samotného Martina Novysedlaka, organizátora podujatia, bola tohtoročná návštevnosť na akcii. „Bolo to niečo neskutočné, famózne a hlavne nečakané,“ vyjadril sa Martin. Podľa jeho slov ani zďaleka nepredpokladali takú účasť, čo ich koniec-koncov veľmi príjemne prekvapilo. Nakoľko však prišlo nečakane veľa ľudí, nie všetci sa dokázali do Barmusea zmestiť, čo vystavovateľov dosť mrzelo. Preto uvažujú, že štvrtý ročník tejto akcie budú musieť presunúť do väčších priestoroch v Martine alebo do iného mesta, čo je však stále otázne. Umenie má veľa podôb, viacej štýlov, často inšpiruje umelcov, rozvíja ich kreativitu, myseľ. A ako sa vyjadril Martin, čím to je pestrejšie, tým to je lepšie a zaujímavejšie. Ak bude do projektu zapojených viac autorov s rôznymi druhmi umenia, prilákajú tým aj viac hostí. 

 

 

Autorom videa je dvadsaťročný Matej Hlbočan, ktorý sa fotografii s videom venuje už 11 rokov. Študoval v Ružomberku odbor fotografický dizajn a momentálne pokračuje na univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave masmediálnu komunikáciu. Na samotnej akcii sa zúčastnilo okolo 350 návštevníkov a na afterparty, ktorá sa konala v Kine SCÉNA, prišlo približne 150 účatníkov. Martin Novysedlak vyjadruje veľkú vďaku celému tímu za pomoc pri organizovaní tejto akcie a všetkým ľuďom, ktorí prispeli ku skvelej atmosfére. Na afterpárty sa ľudia zabávali až do 5.00 rána v sprievode kapiel Lewel & Botanik/Delabanda a DJov Duky, Lucas Nou,Gombo a Simo. Vystavovatelia chcú zároveň poďakovať všetkým sponzorom a partnerom tohto projektu, ktorými sú: Pivovar Martins, Color Centrum LODRIM, VL MEDIA, METRO, Štýlovo.sk.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama