Pripravuje sa nová poliklinika na Bottovej ulici v Martine

Autor: Pripravuje sa nová poliklinika na Bottovej ulici v Martine
Foto: Pripravuje sa nová poliklinika na Bottovej ulici v Martine
Uverejnené: 09. február 2017

Spoločnosť TRIHLAV, a. s. ako investor predstavila projekt nového medicínskeho zariadenia Moja Poliklinika Bottova. Projekt bude realizovaný na Bottovej ulici v Martine. Poliklinika ponúkne záujemcom o prenájom 16 ambulancií a 1 priestor pre lekáreň. Začiatok výstavby sa očakáva v 3Q 2018 pričom dokončenie projektu je naplánované na koniec roka 2019.

Projekt Moja Poliklinika Bottova je naozaj výnimočný. Poskytne moderné zdravotnícke priestory na úrovni 21. Storočia, bude pretkaný modernými technológiami a ekologickými riešeniami. Svojou polohou sa začlení do zdravotníckej časti mesta Martin v blízkostí Univerzitnej nemocnice a iných medicínskych zariadení. Nielen z perspektívy lekárov a pacientov pôjde o najmodernejšiu polikliniku v celom Žilinskom kraji, možno i na Slovensku,“ hovorí Michal Hedera, projektový manažér a partner spoločnosti TRIHLAV, a. s..

 

 

V predvianočnom období investor pozval odbornú verejnosť na oficiálne predstavenie projektu, ktoré sa uskutočnilo 13. decembra 2017 v Hoteli Turiec. „Predbežný záujem je naozaj veľký. Musím povedať, že záujem lekárov nás v dobrom prekvapil. Pripisujeme to dlhodobo zanedbávanej medicínskej výstavbe v regióne a absenciou moderných priestorov, ktoré by spĺňali zákonné požiadavky. Projekt Moja Poliklinika Bottova práve takéto priestory ponúka,“ dodáva M. Hedera.

 

 

Investor ponúka viacero výhod ako prispôsobovanie ambulancií na mieru lekárom, bezproblémové parkovanie a moderné technológie. „Pre záujemcov, ktorí podpíšu zmluvu do konca februára 2018 sme pripravili viacero benefitov. Medzi najväčšie patrí zabezpečenie presťahovania, vybavenie kompletnej administratívy na dotknutých inštitúciách ako napr. VÚC a v neposlednom rade aj informačnú kampaň aby sa pacienti dozvedeli o nových ambulanciách a lekárni,“ uzatvára Michal Hedera, projektový manažér.

 

Investor pre záujemcov spustil internetovú stránku www.mojapoliklinika.sk kde sa dozvedia bližšie informácie a môžu si dohodnúť osobné stretnutie.

 

 

O spoločnosti TRIHLAV, a. s.

 

Spoločnosť TRIHLAV je investičnou spoločnosťou, ktorá pôsobí prostredníctvom dcérskych spoločností v oblasti stavebníctva, reklamy a poradenskej činnosti. V období najbližších 10 rokov ma ambíciu realizovať 5 polikliník predovšetkým na území stredného Slovenska a zadefinovať tak nový štandard v kvalite medicínskych priestorov.


Reklama

príbuzné témy

Reklama