Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

OC TULIP: otvárame čoskoro

Autor: OC TULIP: otvárame čoskoro
Foto: OC TULIP: otvárame čoskoro
Uverejnené: 22. august 2017

Očakávané otvorenie rozšíreného obchodného centra Tulip je čoskoro tu. Moderné obchodné priestory, nové prevádzky, moderné kino a takmer dvojnásobne väčšie parkovisko.

Obyvatelia Turca sa môžu tešiť, k viac než 20000 m2 a vyše 50 prevádzkam, pribudne po dokončení výstavby spolu viac ako dvadsať rôznych predajní. Jednou z najväčších novootvorených častí bude tvoriť multikino CINEMAX. Návštevníci sa dočkajú štyroch plne digitalizovaných premietacích sál s celkovou kapacitou viac ako 500 miest. Na svoje si v kine prídu i tí najnáročnejší diváci a uvidíte tu aj prenosy kultúrnych podujatí, koncertov, či divadiel z najprestížnejších pódií celého sveta. Priestory kina poslúžia i pri organizovaní významných udalostí v obchodnom centre.

 

[widgetkit id="72" name="3392"]

 

Novinkou sú operátori

 

Nestíhate si po práci vybaviť mobilného operátora? Všade zatvárajú o piatej? V Tulipe máte najnovšie jedinečnú možnosť využívať služby operátora Telekom od 9.00 – 20.00 hod. a po otvorení novej časti centra pribudne aj Orange. Pod jednou strechou tak budú najväčší operátori na Slovensku. Práve v OC Tulip tak budete môcť využiť služby operátorov aj po 17:00 hodine.

 

Obľúbené značky prichádzajú do Martina

 

Ku novootvoreným prevádzkam ako sú A3 SPORT, BILLA, pribudnú koncom marca 2018 aj predajne s oblečením Sinsay, Cropp či Reserved, ktorý sa bude rozprestierať na ploche viac ako 1600m2. Kolekciu predajní Sinsay obľubujú najmä mladšie generácie žien, ktoré hľadajú každodennú inšpiráciu a originálne party outfity. Sinsay ponúka rozmanitosť a originálny design založený na súčasných trendoch, odvážnych vzoroch a potlačiach.

 

Cropp je značkou, ktorá ponúka oblečenie pre mladých ľudí, odlišujúce sa moderným a inšpirujúcim vzhľadom. Nájdete tu mestské oblečenie, ktoré patrí na ulicu, do klubov, teda všade tam, kde sa chcú mladí ľudia ukázať, že majú štýl. Známy a obľúbený RESERVED prinesie do Martina moderný design inšpirovaný svetovými trendami. Nájdete tu jednoduché a klasické línie, módne výstrelky aj originálne vzory.

 

K predajniam s oblečením pribudla aj prevádzka M-Móda, ktorá v porovnaní so starou predajňou Jeans prináša so sebou dvojnásobne väčšie priestory pre obľúbené značky ako sú Mustang, Tom Tailor, Lee, Wrangler, Cecile, Jupiter či Street One. V nových a väčších priestoroch pri predajni New Yorker je presťahovaná aj predajňa Skiny, ktorá ponúka nie len značkovú spodnú bielizeň ale aj šaty či spoločenské kostýmy.  V Skiny nájdete tovar značiek Skiny, Esprit, Huber, Jockey, Falke či Falke sport.

 

A aby bolo v OC Tulip z každého rožka troška, milovníci zvieratiek si tiež prídu na svoje. Nová predajňa TatraPetShop je rajom pre vašich domácich miláčikov. S otváraním nových obchodných priestorov prináša Tulip svojim návštevníkom aj nové služby

 

Prostredie na oddych a relax

 

OC Tulip sa stále snaží ponúknuť každému návštevníkovi okrem pestrej ponuky výrobkov a služieb, aj príjemné prostredie na oddych a relax. K novému parkovisku pribudne v rámci areálu OC Tulip aj nová relax zóna pri rieke Turiec. Ľudia si tak môžu nakúpiť, posedieť s priateľmi na terase a zároveň mať pod dohľadom deti hrajúce sa na novom detskom ihrisku. V tejto zóne sa cez leto bude opäť konať aj niekoľko kultúrnych podujatí, s ktorých sériou začalo obchodné centrum už v minulom roku.


Reklama

príbuzné témy

Reklama