Medici vás pozývajú na Školu zdravia v OC Galéria

Autor: Medici vás pozývajú na Školu zdravia v OC Galéria
Foto: Medici vás pozývajú na Školu zdravia v OC Galéria
Uverejnené: 07. apríl 2017

Vieš čo je BMI? Koľko máš v tele tuku, alebo akú máš hladinu cukru v krvi? Nie? Všetky tieto otázky a mnoho iného ti zodpovedajú martinskí medici už 7. apríla v OC Gáleria v Martine od 13:00 do 18:00 pri príležitosti Svetového dňa zdravia.

Pripravili si pre teba skvelú akciu s názvom ŠKOLA ZDRAVIA, kde ti stačí 10 minút tvojho času a dozvieš sa o svojom zdraví dôležité veci. Vedel si napríklad, že na Slovensku sa na cukrovku lieči vyše 368 084 osôb a ročne k nim pribudne až  22 000 nových prípadov? Ak nechceš byť ďalší zmeraj si hladinu cukru na jednom z našich stanovíšť, kde ti povieme, ako si na tom, a čomu sa vyvarovať.

 

Radi poradíme aj vysvetlíme a popritom ti odmeriame tlak, či vyrátame to stále spomínané BMI - Body Mass Index. Poradíme v oblasti zdravej výživy a životného štýlu, dámy naučíme ako si správne samovyšetriť prsníky, a nezabudneme ani na pánov. Všetko rýchlo, jednoducho a názorne na modeloch originál na tento účel. Nebude chýbať ani stanovište prvej pomoci, kde si budeš môcť otestovať, ako zachrániť život človeku. Na margo toho, vyše 50% úrazov sa stáva práve nám blízkej osobe. Keď už budete natrénovaní, ešte si Vás do parády zoberú naši budúci zubári a tí Vám povedia ako oslniť svojím úsmevom. Kým si Vy budete rozširovať obzor, my sa Vám postaráme o Vašich drobcov a v Nemocnici u medvedíka s nimi budeme liečiť ich medvedíkov, a tak im pomôžeme zbaviť sa strachu z lekárov.

 

 „Nikdy nie je príliš skoro alebo príliš neskoro pracovať na zdravšom JA!“ Nebuď TEN, ktorému je všetko jedno! Čakáme na teba. Realizácia projektu - Škola zdravia by nebola možná bez podpory našich sponzorov. Ďakujeme: OC Galéria Martin, Jesseniova lekárska fakulta Martin, Ústav fyziológie JLF UK, Simulačné výučbové centrum JLF UK, Mesto Martin, Liga proti rakovine, Vaša lekáreň, Curaprox, VL Media, OZ METRO.


Reklama

príbuzné témy

Reklama