Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Dobrota prináša do OC Galéria vôňu čerstvého pečiva

Autor: Dobrota prináša do OC Galéria vôňu čerstvého pečiva
Foto: Dobrota prináša do OC Galéria vôňu čerstvého pečiva
Uverejnené: 27. marec 2018

Tradícia, poctivosť a dobrota – to sú hodnoty novootvorenej prevádzky pekárne Dobrota v OC Galéria Martin. Všetky pekárenské výrobky sú pečené v Martine alebo v Prievidzi.

Pekáreň Dobrota ponúka voňavú kávu zo slovenskej pražiarne. Jej značka je Ebenica, čo je jedna z desiatich najlepších káv dostupných v Európe. V Dobrote nájdete aj slovenské mliečne výrobky, jogurty či sortiment džúsov a minerálok.

 

Majitelia mysleli aj na tých, ktorí sa ráno ponáhľajú do práce či na autobusovú alebo vlakovú stanicu. Predajňa má samostatný vchod a ľudia sa tu môžu zastaviť a dať si čerstvé obložené bagety. Otváracia doba je od 6:00 – 21:00 hod., cez víkend od 9:00-21:00 hod.

 

[widgetkit id="89" name="3453"]

 

Človek by sa mal v pekárni nie len dobre cítiť, ale ku káve a k zákuskom sa hodí aj kultúra. Preto pekáreň rokuje s Slovenským komorným divadlom o tom, že by sa raz do mesiaca konali piatkové, resp. nedeľné večery, spojené s kultúrnym programom, napr. komorným recitovaním či hraním na gitaru. Tomuto nápadu je martinské divadlo naklonené. Veď pri oficiálnom „prekrojení“ stuhy bol okrem riaditeľa pekárne Ing. Martina Ondra, aj umelecký šéf Slovenského komorného divadla Martin Lukáš Brutovský. Ľudia by si teda okrem skvelej kávy a zákuskov mohli vychutnať aj kultúru.


Reklama

príbuzné témy

Reklama